Τέλος η αγωνία σας, θρίλερ με τη Χριστίνα Χριστοφή, νικητής του φετινού MasterChef ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος

Νικητής του MasterChef 2024 αναδείχθηκε ο Λευτέρης Ζαφειρόπουλος, ο νεαρός σεφ αναμετρήθηκε στον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής με τη Χριστίνα Χριστοφή και τελικά πήρε το έπαθλο των 100.000 ευρώ και τον τίτλο του νέου Έλληνα MasterChef. 

O Λευτέρης Ζαφειρόπουλος και η Χριστίνα Χριστοφή βρέθηκαν μπροστά σε μία ιδιαίτερη απαιτητική δοκιμασία για τον τελικό του MasterChef, αφού κλήθηκαν να αντιγράψουν πιστά τα πιάτα του Βάσκου σεφ Andoni Luis Aduriz, βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προσπάθειάς τους, οι κριτές μαζί με τον Aduriz δοκίμασαν τα πιάτα των δύο φιναλίστ και έδωσαν την τελική τους βαθμολογία. Παραδοσιακά η ανακοίνωση του μεγάλου νικητή έγινε σε live μετάδοση. 

Μετά το Mystery Box και το Τεστ Δημιουργικότητας η βαθμολογία τόσο του Λευτέρη Ζαφειρόπουλου, όσο και της Χριστίνας Χριστοφή ήταν 14 - 14.

Η νίκη κρίθηκε από τη βαθμολογία που έδωσε ο προσκεκλημένος σεφ. «Βαθμολογήθηκε με 9 από τον σεφ Aduriz και κερδίζει το φετινό MasterChef… ο Λευτέρης», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς, ανακοινώνοντας τον μεγάλο νικητή. 

Video Url