Καίγεται όλη η Ελλάδα και αυτό δεν δείχνει να αφορά κανένα

Υπάρχουν 500 άτομα που καθορίζουν την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, μια πολιτική που θα οδηγήσει το κόμμα στην διάλυση

Εδώ και 5 χρόνια έχει αποδειχθεί ότι οι προσωπικές επιθέσεις και το μίσος προσωπικά για τον Μητσοτάκη, δεν βοηθούν ιδιαίτερα, οι 500, που οι περισσότεροι κρύβουν ιστορίες και δύσκολα χρόνια στα χρόνια των μνημονίων, κατάφεραν να ξεπεράσουν επί ΣΥΡΙΖΑ τα προβλήματα τους και πίστεψαν ότι έλυσαν το πρόβλημα της ζωής τους.

Όμως η εξουσία εναλλάσσεται και κανείς δεν είναι μόνιμος, αυτό δεν μπορούν να πιστέψουν και νιώθουν τόσο μίσος.

Σήμερα η γραμμή τους είναι ότι αυτοί που κάηκαν δεν ήταν μετανάστες, αλλά άνθρωποι, λες και οι μετανάστες δεν είναι άνθρωποι και ανάγκασαν πολλά μέσα που είναι φιλικά στον ΣΥΡΙΖΑ να αλλάξουν την αρχική λεζάντα και να κάνουν το μετανάστες , άνθρωποι.

Δήλωση έκανε και η ΄Εφη Αχτσιόγλου ακολουθώντας την γραμμή τους και ενώ αρχικά είχε επιλέξει να είναι πιο ήπια απέναντι σε Μητσοτάκη και ΝΔ, μέχρι να σταθεί στα πόδια της και να κερδίσει βασικά την εκλογή, άρχισε να μιλάει σαν να είναι ο κάθε πικραμένος που γράφει τον πόνο του στο Twitter, να δούμε αν  θα δικαιωθεί.

Πάντως στο διαδίκτυο, ακόμα και στα φιλικά της μέσα δεν συμφωνούν μαζί της

Η φωτογραφία είναι από το σπίτι μου, όλοι κινδυνεύουμε, σε όποιο κόμμα και αν πιστεύουμε, οι κομματικές  αντιπαλότητες σε τέτοιες συνθήκες είναι λάθος.

Αν η ωραία, όπως λένε Κυρία ξέρει το μυστικό για το πώς σβήνουν τις φωτιές, ας το πει στους πυροσβέστες και την κυβέρνηση και ας μεταφέρει τις γνώσεις της σε Αμερικάνους, Πορτογάλους, Ιταλούς, Ισπανούς, Γάλλους που δοκιμάζονται.