Κανείς δεν θέλει τον Πολάκη για υποψήφιο με ό,τι και αν σημαίνει αυτό

Μέχρι τις 3 Σεπτεμβρίου θα μάθουμε ποιοι θα είναι οι τελικοί υποψήφιοι για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ.

Η πρόσφατη δήλωση του Παύλου Πολάκη για δηλώσεις της Έφης Αχτσιόγλου δείχνει ότι ίσως τίποτα δεν είναι οριστικό.

Πάντως μια ενδεχόμενη υποψηφιότητα του μάλλον δεν θα χαροποιήσει τους άλλους 4 υποψήφιους, αφού θα δυσκολέψει την εκλογή τους.

Επίσης  δεν θα πρέπει να αρέσει στην ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ γιατί πιθανή εκλογή του θα βάλει απέναντι τους έναν πολιτικό που είναι απρόβλεπτος στην συμπεριφορά του και ίσως μη διαχειρίσιμος σαν αντίπαλος, ανεξάρτητα του αν θα βοηθήσει ή όχι το κόμμα του. Με ενδεχόμενο αρχηγό του ΣΥΡΙΖΑ τον Πολάκη δύσκολα θα πλήξουμε.

Έξαλλος με την Έφη Αχτσιόγλου έγινε ο Παύλος Πολάκης μετά από μια δήλωση της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ειδικότερα, ερωτώμενη σχετικά με τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στους δημοσιογράφους, η κυρία Αχτσιόγλου σημείωσε ότι «μπορεί να οικοδομηθεί μια σχέση αμοιβαίας εμπιστοσύνης. Να μην τους αδικούμε τους δημοσιογράφους και θεωρώ και ότι οι δημοσιογράφοι δεν θα πρέπει να μας αδικούν».

Η αντίδραση του Παύλου Πολάκη ήταν άμεση, ο οποίος σε ανάρτησή του σχολίασε «σοβαρά τώρα;».

Στο ποστ του, ο κ. Πολάκης αναφέρεται στην περίπτωση του Νίκου Χατζηνικολάου και την προσωπική κόντρα που είχαν και κάποια φορολογικά ζητήματα και χρέη του δημοσιογράφου.

«Ενημερώνω προς πάσα κατεύθυνση:  Θα συνεχίσω να «αδικώ»……αυτούς τους «δημοσιογράφους» και τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης που υπηρετούν! Γιατί αλλιώς αυτή η χώρα ούτε θα ξεβρωμίσει ,ούτε θα φτιάξει! ….ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ…..» καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο βουλευτής Χανίων.