Πέθανε 47 ετών η ηθοποιός του «Supernatural» Νίκι Άικοξ, έδινε με τη λευχαιμία

Νεκρή η 47χρονη ηθοποιός - Η συμμετοχή στο «Supernatural» και διάγνωση με λευχαιμία

Η ηθοποιός Νίκι Άικοξ πέθανε στα 47 της χρόνια. Έγινε γνωστή μέσα από τον ρόλο της Meg Masters στο Supernatural. Πριν από περίπου έναν χρόνο είχε αποκαλύψει τη μάχη που έδινε με τη λευχαιμία. 

Την είδηση του θανάτου της Νίκι Άικοξ επιβεβαίωσε με μία συγκινητική ανάρτηση στο Facebook πρόσωπο από την οικογένειά της, γράφοντας: «Η όμορφη, έξυπνη, άγρια, απίστευτα ταλαντούχα και τρυφερή κουνιάδα μου, Nicki Aycox Raab, πέθανε χθες έχοντας δίπλα της τον αδερφό μου, Matt Raab. Ήταν σίγουρα μαχήτρια και όλοι όσοι τη γνώριζαν την αγαπούσαν». 

Η Νίκι Άικοξ εξομολογήθηκε τον Μάρτιο του 2021 ότι πάσχει από λευχαιμία. Τα πρώτα συμπτώματα την έκαναν να πιστεύει ότι έχει κορωνοϊό, ωστόσο οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε την έφεραν ενώπιον της πραγματικής κατάστασης της υγείας της. «Έγινα πολύ άρρωστη νομίζοντας ότι είχα Covid τον Ιανουάριο και τον Φεβρουάριο. Κατέληξα σε νοσοκομείο, διαγνώστηκα με λευχαιμία», είχε αποκαλύψει η ηθοποιός. 

«Θα επιστρέψω καλύτερα, πιο δυνατή και πιο σοφή!», είχε γράψει σε μία από τις αναρτήσεις της στα social media. Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν ένα βίντεο όπου τραγουδά την επιτυχία των Whitesnake «Here I Go Again» σε ένα κρεβάτι νοσοκομείου, που δημοσιεύτηκε στις 25 Μαρτίου. Στη λεζάντα έγραφε: «Σταματήστε! Μην προσπαθήσετε να τραγουδήσετε μουσική της δεκαετίας του '80 μετά τη λήψη υψηλών δόσεων χημειοθεραπείας, θα προκαλέσει απώλεια μνήμης». 

 

Ο Έρικ Κρίπκε, δημιουργός των Supernatural και The Boys, τίμησε τη μνήμη της αείμνηστης σταρ στο Twitter.

Η Νίκι Άικοξ εμφανίστηκε στην πρώτη και τέταρτη σεζόν του Supernatural και είχε επαναλαμβανόμενους ρόλους σε άλλες εκπομπές όπως Cold Case, Providence, Over There, ED και Dark Blue, σύμφωνα με το IMDB. Η δουλειά της εκτείνεται στα τέλη της δεκαετίας του 1990 και της δεκαετίας του 2000 με τίτλους σε Law and Order, LAX, The X-Files και Ally McBeal. Η τελευταία της ταινία ήταν το 2014 Dead on Campus.