O Bruce Springsteen προσκάλεσε την Taylor Swift να παίξει στην Ε Street Band

Ο Μπρους Σπρίνγκστιν ξεκίνησε την εβδομαδιαία «εξαγορά» του The Tonight Show με πρωταγωνιστή τον Τζίμι Φάλον το βράδυ της Δευτέρας. Εκτός από την προώθηση του νέου του άλμπουμ, Only the Strong Survive, ο  Boss κάθισε με τον Fallon για να ξεκαθαρίσει μερικές φήμες στο διαδίκτυο.

Ο Σπρίνγκστιν επιβεβαίωσε ότι μερικές φορές κοιμάται με μια κιθάρα δίπλα του και αναγνώρισε τις ομοιότητες μεταξύ των κινήσεών του στο βίντεο "Dancing in the Dark" με τον χορό του Carlton στο The Fresh Prince of Bel-Air. Επίσης, κατά κάποιο τρόπο, ξεκαθάρισε τη μακροχρόνια συζήτηση σχετικά με το αν το φόρεμα της Mary «κουνιέται» ή «κυματίζει» στο τραγούδι «Thunder Road».

«Πριν από 50 χρόνια, ήμουν κοινωνιοπαθής. Ήμουν τρελός με κάθε λεπτομέρεια που είχε σχέση με τη μουσική, το άλμπουμ μου, το εξώφυλλο του άλμπουμ μου, τους στίχους μου. Τα ξεπέρασα όλα με μια ωραία χτένα με δόντια. Οι στίχοι του «Thunder Road» βρίσκονται σε αυτό το άλμπουμ. Οι σωστοί στίχοι», .

«Τώρα τραγουδάω, τραγουδάω για σχεδόν 50 χρόνια», είπε ο Σπρίνγκστιν

Ο Σπρίνγκστιν ρωτήθηκε επίσης αν θα μπορούσε να εμφανιστεί στην επερχόμενη περιοδεία της Taylor Swift "Eras Tour", καθώς και οι δύο καλλιτέχνες μοιράζονται μια αμοιβαία σχέση με τον Jack Antonoff. «Λοιπόν, θα είμαι, επειδή η κόρη μου θα βεβαιωθεί, ότι θα είμαι στο σόου της Taylor Swift. Και είναι ευπρόσδεκτη στην E Street ανά πάσα στιγμή».

Σε άλλο σημείο του επεισοδίου, ο Springsteen συζήτησε το Only the Strong Survived και ερμήνευσε το "Do I Love You (Indeed I Do)."