Roger Waters¨'Δεν με ενδιαφέρουν συγκροτήματα όπως οι AC/DC και Van Halen

Ο Ρότζερ Γουότερς είπε ότι δεν ενδιαφέρεται πολύ για το «δυνατό ροκ εν ρολ» όπως οι AC/DC ή οι Βαν Χάλεν.

Ο συνιδρυτής των Pink Floyd εμφανίστηκε πρόσφατα στο The Joe Rogan Experience για μια συνομιλία σχεδόν τριών ωρών. Ο Γουότερς είπε ότι σημείωσε ουσιαστική πρόοδο στη συγγραφή ενός βιβλίου κατά τη διάρκεια της πανδημίας, «αφήνοντας όλα τα πράγματα των Pink Floyd μέχρι το τέλος, για προφανείς λόγους - δύσκολα πράγματα να γράψεις».

Ο Ρόγκαν πρότεινε ότι ο χωρισμός των Pink Floyd ήταν ο μεγαλύτερος στην ιστορία της ροκ, στον οποίο ο Γουότερς απάντησε: "Ίσως. Δεν ασχολούμαι πολύ με την ιστορία της ροκ, γιατί δεν με ενδιαφέρει πολύ η πιο δημοφιλής μουσική. Θέλω να πω, υπάρχουν ορισμένοι άνθρωποι των οποίων είμαι μεγάλος θαυμαστής: κυρίως των συγγραφέων, των τραγουδιστών, ξέρετε. Έτσι, [Bob] Dylan και Neil Young. Αλλά δεν θα ξεκινήσω μια μεγάλη λίστα,  αλλά είναι αυτό είναι το  το φάσμα που με ενδιαφέρει περισσότερο».

Ο τραγουδιστής πρόσθεσε ότι "δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για το δυνατό rock 'n' roll - κάτι που μερικοί άνθρωποι το λατρεύουν, αλλά δεν  με νοιάζει  για τους AC/DC ή τον Eddie Van Halen ή οτιδήποτε από αυτά.

Ποιος; Δεν πάω, "Ποιος;" γιατί προφανώς ξέρω το όνομα. Και είμαι σίγουρος ότι ο Έντι ήταν λαμπρός και εξαιρετικός κιθαρίστας και υπέροχος. Απλώς δεν με ενδιαφέρει."