Μια στο εκατομμύριο: Βραζιλιάνα γέννησε δίδυμα από διαφορετικούς πατέρες αφού συνευρέθηκε με δύο διαφορετικούς άνδρες την ίδια μέρα

Μια Βραζιλιάνα ισχυρίστηκε ότι γέννησε δίδυμα με διαφορετικούς πατέρες, αφού έκανε σεξ με δύο άντρες την ίδια μέρα!

Η 19χρονη, από το Minerios στο Goias της Βραζιλίας , που ζήτησε να διατηρήσει την ανωνυμία της, εξήγησε ότι έκανε τεστ πατρότητας καθώς ήθελε να επιβεβαιώσει ποιος ήταν ο πατέρας των παιδιών. Η κοπέλα αποφάσισε να κάνει το τεστ καθώς δεν ήταν βέβαιη για το ποιος από τους δύο άνδρες, με τους οποίους είχε συνευρεθεί την ίδια μέρα, ήταν τελικά ο πατέρας των διδύμων.

Η 19χρονη συνέλεξε DNA από το άτομο που θεωρούσε η ίδια πως θα ήταν ο πατέρας, αλλά ισχυρίστηκε ότι μετά από δύο τεστ, τα αποτελέσματα ήταν θετικά μόνο για το ένα από τα δύο δίδυμα.

Ένα δεύτερο τεστ με το DNA του άλλου άνδρα βγήκε θετικό όσον αφορά το δεύτερο παιδάκι και έτσι αποδείχτηκε πως ο δεύτερος παρτενέρ της κοπέλας  ήταν ο πατέρας του.

Το φαινόμενο ονομάζεται επιστημονικά ετερογονική υπεργονιμοποίηση.

Μιλώντας στο Globo , ο γιατρός της 19χρονης,  Tulio Jorge Franco εξήγησε: «Κάτι τέτοιο είναι πιθανό να συμβεί όταν δύο ωάρια από την ίδια μητέρα γονιμοποιούνται από διαφορετικούς άνδρες. Τα μωρά μοιράζονται το γενετικό υλικό της μητέρας, αλλά μεγαλώνουν σε διαφορετικούς πλακούντες».

Ο γιατρός τόνισε ότι η περίπτωση της 19χρονης είναι εξαιρετικά σπάνια, «μία στο εκατομμύριο» και τόνισε ότι δεν πίστευε ότι θα έβλεπε μια τέτοια στη ζωή του.

Έχει υποστηριχθεί ότι υπάρχουν μόνο περίπου 20 άλλες περιπτώσεις στον κόσμο, όπου συνέβη κάτι παρόμοιο.

Τοπικά μέσα ενημέρωσης ανέφεραν ότι τα παιδιά είναι τώρα 16 μηνών, αλλά ο γιατρός μίλησε για την υπόθεση μόλις αυτή την εβδομάδα.

Όπως μαθαίνουμε, πλέον ο ένας από τους μπαμπάδες φροντίζει και τα δύο παιδιά, παρέχοντας υποστήριξη στη μητέρα τους.

 
 
-->