Όποιος κατηγορεί στα φιλικά του ΜΜΕ στο εξωτερικό τον Μητσοτάκη, στην ουσία κατηγορεί την Ελλάδα

Ζούμε ένα τεράστιο μηχανισμό προπαγάνδας στα διεθνή άλλα και εγχώρια ΜΜΕ από αυτούς που θέλουν να πλήξουν τους πολιτικούς τους αντιπάλους.

 

Οι δημοσιεύσεις σε New York Times , Guardian και άλλα έντυπα ανάλογης πολιτικής προσέγγισης δεν κάνουν πιστεύω το παραμικρό σε βάρος της δημοτικότητας του Μητσοτάκη, αναπαράγονται στην χώρα μας από τους αντιπάλους του και βασικά πλήττουν την Ελλάδα και το κύρος της, αυτό θα το διαπιστώσουν αυτοί που κάνουν ανάλογες προσπάθειες αν επανέλθουν στην εξουσία.

 

Αυτή η πολιτική το να κατηγορεί κάποιο κόμμα τον αντίπαλο το στο εξωτερικό νομίζω είναι νέο φρούτο και έχει σαν πηγή αυτούς που προσπαθούν να επανέλθουν στην εξουσία, μπορεί και να το πετύχουν, όχι όμως σε βάρος της χώρας.

 

Μεγενθύνοντας καταστάσεις δεν είναι σίγουρο ότι θα έχεις πολιτικό όφελος, βέβαια αυτοί που το κάνουν πιστεύουν ότι ζούμε σε δικτατορία και 'δημοκρατικά' ζητούν από τον Μητσοτάκη να φύγει και μάλλον να μην κατέβει στις εκλογές, απλά να φύγει.

Αυτή η τακτική που ακολουθεί και ο Πούτιν που έχει ειδύλλιο κι αυτός με ανάλογα έντυπα συντηρεί οικονομικά αρκετούς.

Έχω κορονοϊό, μπορείτε να βρίζετε ελεύθερα και να με λέτε τσιράκι του Μητσοτάκη, μακάρι να πιάσουν οι κατάρες σας, δεν αντέχω να βλέπω τέτοιο μίσος, αν σας αρέσει Ζήτω ο Τσίπρας, αλλά Sorry κανείς από τους δύο δεν είναι στις προτιμήσεις μου, ούτε άλλος πολιτικός αρχηγός κι αυτό συμβαίνει πολύ σπάνια στην ζωή μου

 

Η Ζωή μας έστειλε στην ωραιότερη χώρα του κόσμου και αντί να γίνουμε καλοκαιρινή Ελβετία ζούμε μόνιμα σε  επανάσταση σε κόντρα  με τα άντερα μας.