Πέθανε ο Steve Grimmett, τραγουδιστής της metal μπάντας Grim Reaper

Ο Steve Grimmett, ο μακροχρόνιος τραγουδιστής του βρετανικού metal συγκροτήματος Grim Reaper, πέθανε σε ηλικία 62 ετών. Τα θλιβερά νέα αναφέρθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο από τον αδερφό του όσο και από τον γιο του, χωρίς να έχει αναφερθεί μέχρι στιγμής η αιτία θανάτου.

Αφού το συγκρότημα σχηματίστηκε αρχικά το 1979 ως μέρος του νέου κύματος του βρετανικού χέβι μέταλ, ο κιθαρίστας Nick Bowcott ουσιαστικά αναμόρφωσε τους Grim Reaper με τον Grimmett στα βασικά φωνητικά το 1982. Το συγκρότημα κυκλοφόρησε τρία άλμπουμ: See You in Hell (1983), Fear No Evil (1985) και Rock You to Hell (1987).

Μετά τον χωρισμό τους το 1988, ξανακέρδισαν τη φήμη τους όταν τα βίντεο τους εμφανίστηκαν στο Beavis & Butt-Head τη δεκαετία του 1990.

Ο Grimmett δημιούργησε ξανά το συγκρότημα χωρίς τον Bowcott ως Grim Reaper του Steve Grimmett το 2006 και ήταν ενεργοί μέχρι σήμερα. Κατά τη διάρκεια του δεύτερου κεφαλαίου του γκρουπ, κυκλοφόρησαν δύο ακόμη άλμπουμ: Walking in the Shadows (2016) και At the Gates (2019).

Video Url

 

Video Url