Η τρέλα πάει σύννεφο: Εισβολή στο Εφετείο: Παραδόθηκε με ναρκωτικά και πάνω 1,5 εκατ. ευρώ στο ΙΧ του

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει η υπόθεση του 33χρονου που εισέβαλε χτες το πρωΐ με το αυτοκίνητό του εντός του κλειστού χώρου στάθμευσης του Εφετείου, στην οδό Κυρίλλου Λουκάρεως στους Αμπελοκήπους, φωνάζοντας ότι έχει ναρκωτικά, με αποτέλεσμα να προκαλέσει αναστάτωση και κινητοποίηση της Αστυνομίας.

Όπως διαπιστώθηκε ο 33χρονος, ο οποίος είναι γνωστός στο κοινό, καθώς ήταν παλιότερα παίχτης σε ριάλιτι, είχε πάνω από 1,5 εκατομμύριο ευρώ, κοκαΐνη και άλλα ναρκωτικά και μπήκε στο πάρκινγκ για να παραδοθεί, χωρίς όμως να έχει δώσει μέχρι στιγμής, σύμφωνα με την αστυνομία, σαφείς και κατανοητές εξηγήσεις για τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

Ο συλληφθείς, αμέσως μόλις μπήκε με το αυτοκίνητο στο Εφετείο, πήγε στον αστυνομικό φρουρό και δήλωσε ότι ήθελε να παραδοθεί και είχε πολλά χρήματα και ναρκωτικά.

Αμέσως απολκείστηκε η περιοχή, έγινε πρώτα έρευνα στο αυτοκίνητο για εκρηκτικά, με αρνητικό αποτέλεσμα και μετά ανέλαβε η Δίωξη Ναρκωτικών, η οποία βρήκε σε μια βαλίτσα περίπου 1.200.000 ευρώ, και ποσότητα κοκαΐνης, ενώ ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του 33χρονου στην Ηλιούπολη. Εκεί βρέθηκαν άλλα περίπου 300.000 ευρώ και άλλα πειστήρια.

Συνολικά κατασχέθηκαν: 1.513.555 ευρώ και 336 δολ. ΗΠΑ, 275 γραμμ. κοκαΐνη, 495,5 γραμμ. κατεργασμένης και 0,7 γραμμ. ακατέργαστης κάνναβης, 37,9 γραμμ. κρυσταλλική μεθαμφεταμίνης, 131 δισκία ecstasy, 3 φαρμακευτικά δισκία, αυτοκίνητο, πιστόλι κρότου, 267 φυσίγγια κρότου, χρηματοκιβώτιο, 4 αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες, 4 κινητά τηλέφωνα.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

 

Στο ψυχιατρικό νοσοκομείο παραμένει ο συλληφθείς τραγουδιστής και πρώην παίκτης ριάλιτι, ο οποίος εισέβαλε το πρωί το Σαββάτου στο Εφετείο Αθηνών με το αυτοκίνητό του, όπου και βρέθηκε μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών ουσιών, χρήματα αλλά και ένα όπλο.

Σήμερα τον επισκέφτηκε ο δικηγόρος του Αλέξανδρος Παπαϊωαννίδης, όπου και είχε προγραμματισμένη συνάντηση μαζί του, αφού αύριο θα περάσει από τον Ανακριτή.

Όπως επισημαίνει ο δικηγόρος του η συνάντηση μαζί του ήταν λίγο δύσκολη, αφού ο ίδιος είναι αρκετά ταραγμένος και ταλαιπωρημένος μετά από όλο αυτό που έχει συμβεί. Σε ερώτημα του GRTimes.gr για το εάν ο εντολέας του θέλει να πει κάτι, ο ίδιος μετέφερε την απάντησή του 34χρονου:  “Έχω μετανιώσει για όλα, ζητώ συγνώμη από όλους“.

Αμίλητος και φοβισμένος ο 34χρονος
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του, αυτό που αναμένει τώρα ο 34χρονος είναι να δώσει τις εξηγήσεις του στον Ανακριτή. “Θα προσκομιστούν όλες οι αποδείξεις που θα επιβεβαιώσουν τον ισχυρισμό της υπεράσπισης σχετικά με την νομιμότητα των χρημάτων“, καταλήγει ο κ. Παπαϊωαννίδης.