Πέθανε η ηθοποιός Anne Heche

Η Anne Heche, η ηθοποιός που είχε τραυματιστεί βαρύτατα σε τροχαίο, είναι πλέον νεκρή, καθώς οι γιατροί την αποσυνέδεσαν από τη μηχανική υποστήριξη. 

Το τροχαίο δυστύχημα έγινε όταν η Anne Heche, οδηγώντας ένα Mini Cooper με εξαιρετικά μεγάλη ταχύτητα, προσέκρουσε σε κατοικία, έπειτα σε γκαράζ και μετά σε άλλη κατοικία. Από την πρόσκρουση προκλήθηκε πυρκαγιά που προκάλεσε στην ηθοποιό σοβαρά εγκαύματα. Η 53χρονη ηθοποιός ήταν σε κώμα, από το οποίο δεν υπήρχαν ελπίδες να βγει, καθώς οι βλάβες που είχαν προκληθεί ήταν μοιραίες. 

Στις εξετάσεις της 53χρονης ηθοποιού βρέθηκαν ναρκωτικές ουσίες, αλλά όχι αλκοόλ. 

 

Ο θάνατος της Anne Heche ανακοινώθηκε από τη φίλη της, Νάνσι Ντέιβις. Πριν από λίγες ώρες, εκπρόσωπος του νοσοκομείου δήλωσε: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει».

Anne Heche: Η πορεία της στον κινηματογράφο 

Η Anne Heche έγινε γνωστή από τη συμμετοχή της στις ταινίες «6 μέρες 7 νύχτες» με τον Harrison Ford, το «Ηφαίστειο» με τον Tommy Lee Jones και το remake του «Ψυχώ».

Έχει συμμετάσχει και σε άλλες ταινίες όπως τα «Donnie Brasco», «Wag the Dog», ενώ τα τελευταία χρόνια εμφανιζόταν κυρίως σε τηλεοπτικές σειρές, όπως οι: «The Brave», «Quantico» και «Chicago PD».