Θα παραδοθεί ο 20χρονος Πακιστανός, τραγικό, η Μητέρα της λέει ότι την σκότωσε επειδή ήθελε να χωρίσουν

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσίευσε το MEGA, οικεία πρόσωπα του 20χρονου συντρόφου της 17χρονης Νικολέττας έχουν επικοινωνήσει με δικηγόρο ο οποίος από χθες προσπαθεί να έρθει σε άμεση επικοινωνία με τον 20χρονο φερόμενο ως δράστη.

Όπως ανέφεραν άτομα από το περιβάλλον του 20χρονου, ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φοβισμένος και προτίθεται να ομολογήσει την πράξη του στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αθηνών (ΓΑΔΑ).

Περιστέρι: «Την σκότωσε γιατί του ζήτησε να χωρίσουν» λέει η μητέρα της 17χρονης Νικολέτας

Η Νικολέτα δέχονταν απειλές από τον Πακιστανό σύντροφο της  και πριν από λίγες μέρες του ζήτησε να χωρίσουν και αυτός την σκότωσε υποστηρίζει η μητέρα της άτυχης 17χρονης που βρέθηκε δολοφονημένη στο Περιστέρι.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Alpha η μητέρα της Νικολέτας ανέφερε ότι «Δεν καβγαδίζανε. Ήταν καλά, αλλά το τελευταίο διάστημα ήθελε να χωρίσει.  Δεν ήθελε άλλο». Συνεχίζοντας δεν κρύβει την οργή της  τονίζοντας: «Θέλω μόνο να βρουν αυτό το καθίκι. Μου σκότωσε το παιδί μου και μου πήρε την ψυχή. Ζητάω μόνο δικαίωση».

Όσον αφορά την ώρα της δολοφονίας αποκαλύπτει: «Εγώ ήμουν στην δουλειά, δουλεύαμε μαζί.  Την έπαιρνα στο τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Δεν απαντούσε. Έστειλα τα παιδιά από το μαγαζί να δούνε γιατί δεν ήρθε στην δουλειά και γιατί δεν απαντούσε. Δεν μπορούσαμε να μπούμε στο σπίτι γιατί τα κλειδιά τα είχε η Νικολέτα. Το μεσημέρι πριν φύγω για την δουλειά την είδα. Κοιμόνταν. Εγώ έφυγα στις 4 η ώρα το μεσημέρι. Μετά τις 5 έγινε ότι έγινε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ελεύθερου Τύπου, δεκάδες απειλητικά μηνύματα είχε δεχτεί στο κινητό τηλέφωνό της η 17χρονη Νικολέτα από τον 21χρονο σύντροφό της, βασικό ύποπτο για την άγρια δολοφονία της. Αυτό προκύπτει από την πρώτη ανάσυρση δεδομένων του κινητού τηλεφώνου του άτυχου κοριτσιού που έκαναν τα στελέχη του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων Κατά Ζωής, ενώ αναμένεται η λεπτομερέστατη εξερεύνησή του από τα στελέχη της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών.