Κάθε μέρα 1 φόνος, έχει παραγίνει το κακό, Γυναικοκτονία στην Ζάκυνθο: 51χρονος σκότωσε με μαχαίρι τη σύζυγό του

Ένας άνδρας 51 ετών, αλβανικής καταγωγής, αναζητείται από την Αστυνομία, καθώς χθες μετά τα μεσάνυχτα, μαχαίρωσε την 40 ετών σύζυγό του, η οποία και εξέπνευσε στο νοσοκομείο Ζακύνθου.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες της ΕΡΤ, ο δράστης, μετά από καβγά, ξυλοκόπησε άγρια τη σύζυγό του, ενώ κατόπιν της κατάφερε πολλαπλά χτυπήματα με μαχαίρι στον θώρακα και στον λαιμό.

Η άτυχη γυναίκα εξέπνευσε λίγη ώρα μετά στο νοσοκομείο. Το ζευγάρι έχει τρία παιδιά, τα δύο ανήλικα, με το ενήλικο αγόρι να βρίσκεται εκτός Ζακύνθου.

 

Όλα ξεκίνησαν εχθες το βράδυ, ο δράστης πήγε και πάλι στο σπίτι της συζύγου του, την ξυλοκόπησε και εκείνη έφυγε τρέχοντας, όπου πήγε στο Αστυνομικό Τμήμα, για να του υποβάλει μήνυση. Γυρίζοντας στο σπίτι, ο δράστης την περίμενε, την ξυλοκόπησε και πάλι κι αμέσως μετά, με ένα μαχαίρι της κουζίνας της κατάφερε απανωτά χτυπήματα μέχρι που την άφησε νεκρή. Αμέσως μετά εξαφανίστηκε.

Οι Αρχές εξετάζουν και τη μαρτυρία μιας γειτόνισσας, που αναφέρει ότι άκουσε τη γυναίκα να καλεί σε βοήθεια και τον σύζυγό της να φωνάζει «Θα σε σκοτώσω».

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η γυναίκα έφερε πολλαπλά χτυπήματα στο κεφάλι με αποτέλεσμα να προκληθεί κρανιοεγκεφαλική βλάβη ενώ είχε δεχτεί και χτύπημα με μαχαίρι.