Νίκος Καρβέλας, Ηχητικό μοντάζ το τρικ στην TV είπε η Α. Πάνια

Αγαπάμε τον Καρβέλα, κάνεις λάθος, αυτή θα ήταν ενδεχομένως η απάντηση σε υποθετικό ερώτημα σε μεγάλο αριθμό Ελλήνων.

Ό Καρβέλας όμως βαδίζει στα σίγουρα γνωρίζοντας πολύ καλά το τι ζητάει ο κόσμος από αυτόν, αυτό κάνει εδώ και περισσότερο από 40 χρόνια και στην πορεία του εξαργύρωσε το ταλέντο του, σε  αρκετά πράγματα με την αγάπη που έδειξε ο κόσμος στα τραγούδια που έγραψε, ενώ και στην προσωπική του καριέρα είχε αρκετές επιτυχίες.

Ναι λένε όσοι δεν το εγκρίνουν, αλλά ποιος θα θυμάται αυτά τα τραγούδια που έγραψε; πραγματικά είναι αστεία η σκέψη ακόμα και λογικών ανθρώπων, ένας σημερινός Έλληνας με ηλικία 30-50 έχει μεγαλώσει  με Καρβέλα και Άννα Βίσση και αυτά θα θυμάται, έχουν πουλήσει εκατοντάδες χιλιάδες δίσκους, αγαπήθηκαν από το κοινό και δεν θα ξεχάσουν βέβαια την Βίσση η οποία καταφέρνει σαν γιαγιά να συγκινεί το κοινό και να γεμίζει 3 συνεχόμενες μέρες το Ηρώδειο.

Ο Καρβέλας παντρεύτηκε 3 εντυπωσιακές γυναίκες, κάτι που αποδεικνύει ότι είναι ελκυστικός στις γυναίκες και ακόμα αρέσει ο τύπος του σε αρκετές.

Αυτό που ενόχλησε όσους δεν συμπαθούν ήταν όπως είχαμε φαντασθεί ηχητικό μοντάζ σύμφωνα με  την Αννίτα Πάνια και πρέπει να λέει αλήθεια και θα έγινε βέβαια με την συναίνεση του καναλιού αν αληθεύει, δηλαδή μας δουλεύουν όλοι.

.

Ελάχιστοι αμφισβητούν το ταλέντο του κι όμως αρκετοί τον βρίζουν ενώ παρακολουθούν οτιδήποτε κάνει στην τηλεόραση και τώρα το βιβλίο του μπορεί να γίνει best seller, γιατί λοιπόν τον βρίζουν; αυτό μάλλον είναι το μυστικό τους.