Σωκράτης Μάλαμας - Τζώρτζια -Γιώργος Μίχας- Με παρτενέρ τη Σελήνη

Μπράβο στον Σωκράτη που έκανε αυτή τη συνεργασία με τον Γιώργο Μίχα που είναι τόσο ταλαντούχος και κοντά στον ήχο του Σωκράτη από τα πρώτα χρόνια σαν νεαρός.

Ο Μίχας είναι ένας χαρισματικός συνθέτης και ερμηνευτής με μία ιδιόρυθμη φωνή. Εγώ και ο Πετρίδης είχαμε πιστέψει πολύ στο ταλέντο του, κυκλοφορήσαμε 2 εξαιρετικά άλμπουμ, αλλά οι ραδιοφωνικοί  παραγωγοί Ελληνικής μουσικής από τότε λειτουργούσαν με ένα δικό τους τρόπο, αγνοούσαν τα ταλέντα που δεν ανήκαν στις 4 μεγάλες εταιρείες, υπήρχαν βέβαια και οι άλλοι που βοηθούσαν τις περιθωριακές εταιρείες, ο Μίχας, η Κυρμιζή, που με τα βίντεο που της έκανε ο Λάνθιμος τον βοήθησε με τον τρόπο της να αναδειχθεί αρχικά σ' αυτό το χώρο, η Καλλιόπη Βέττα που κυκλοφόρησε σε 10 χώρες, αλλά εδώ δεν την έπαιζαν ιδιαίτερα, δηλαδή σχεδόν καθόλου οι παραγωγοί του Μελωδία, τώρα είναι και βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και τόσοι άλλοι. 

Πέντε τραγούδια ερμηνεύει ο συνθέτης Γιώργος Μίχας, 6 ο Σωκράτης και ένα ο Πέτρος Μάλαμας, γιος του Σωκράτη. Στον δίσκο συμμετέχουν, η Τζώρτζια Κεφαλά, η Ιουλία Καραπατάκη και η Βασιλική Διαλυνά. 

Video Url

 

Μουσική, Στίχοι, Ενορχήστρωση: Γιώργος Μίχας
Σωκράτης Μάλαμας: Φωνή
Τζώρτζια: Φωνή
Γιώργος Μίχας: Κιθάρα
Μιχάλης Δάρμας: Μπάσο
Γιάννης Μάλαμας: Κρουστά
Δημήτρης Λάππας: Ακουστική κιθάρα
Στρατής Ψαραδέλης: Πολίτικη λύρα
Αναστασία Παπαγεωργίου: Πολίτικη λύρα
Πάνος Δημητρακόπουλος : κανονάκι
Άκης  Κατσουπάκης : χάλκινα (προγραμματισμός)
Καλογιάννης Βεράνης: τρομπέτα
Γκάιντα: Κώστας Λάζος

Video Url

 

Video Url

 

Video Url