Δεν ρωτούν τα παιδιά ποια τραγούδια να ακούν

Αυτό είναι μία πονηρή άστοχη όμως ερώτηση, κανένα παιδί δεν θα σε ρωτήσει, όπως κι εσύ δεν ρώταγες  τον πατέρα σου για το τι θα ακούσεις.

Όταν ένα τραγούδι έχει τόσο μεγάλη απήχηση στα παιδιά, τίποτα δεν μπορεί να το σταματήσει, αντίθετα  του δίνει μεγαλύτερη δύναμη.

Τo Madame πλησιάζει σε επιτυχία το Μαμά, έτσι δεν το λέγανε; του Sin Boy που τότε είχε τρελάνει όλα τα πιτσιρίκια.

Το θέμα είναι, είναι κακό το να ακούει ένα μικρό παιδί ανάλογα τραγούδια; δεν υπάρχει πιστεύω καλό και κακό στην μουσική, έχουμε παραδείγματα αντίδρασης στο παρελθόν σε κλασικά τραγούδια που πραγματικά τρομάζουν, μπορούμε προσεκτικά να προσπαθήσουμε να βάλουμε στην ζωή των νεότερων καλύτερη όπως την πιστεύουμε μουσική, πιο εύκολο όμως θα είναι να γίνει αυτό με νέα τραγούδια με τα οποία ξέρω ότι πολλοί από εσάς δεν έχουν και την καλύτερη σχέση.

 

Αυτό όμως κάνει αυτό το είδος της μουσικής να παίζει χωρίς αντίπαλο, τα παιδιά ψάχνουν στο διαδίκτυο, δείξτε τους την σελίδα μας, ποιος ξέρει, μπορεί να τους αρέσει, δεν διαβάζουν βιβλία, δεν ακούνε ραδιόφωνο, δεν τους ενδιαφέρει η πολιτική, δεν βρίσκουν ελκυστική την δουλειά, τόσα πολλά δεν που τρομάζουν.

Το Madame δε είναι και σαβούρα, είναι ότι ακούνε οι νέοι στον υπόλοιπο πλανήτη, γι' αυτό αρέσει, έξυπνα φτιαγμένο, θα μπορούσε να γίνει επιτυχία και έξω από την Ελλάδα.

Εγώ δεν έχω μικρά παιδιά για να τους το απαγορεύσω, όμως δεν με ενοχλεί που αρέσει στον 7χρονο εγγονό μου, αν και κάποιος του είπε' μην το τραγουδήσεις στον Παππού γιατί θα στεναχωρηθεί' ο εγγονός μου όμως ακούει φανατικά και Iron Maiden, τι να του κάνουμε, μόνος του θα βρει τον δρόμο του.

Video Url

 

Αλλη μια Madame που αρέσει στην Ιταλία δεν έχει σχέση με το Ιταλικό τραγούδι 50/60/70, αλλά είναι καλό

Video Url