Υπάρχουν καλές φωνές στο λαϊκό μας τραγούδι που δεν είναι γνωστές σε όλους

Εχω την εντύπωση ότι υπάρχει πληθώρα καλών ή ίσως καλών φωνών για λαϊκό τραγούδι , ξέρεις καλύτερα από μένα την αξία τού χρώματος στην φωνή , που μένει ανεκμετάλλευτο περιμένοντας μιά μουσική και έναν παραγωγό και κυρίως καλύτερες συνθήκες για να φανούν παραπάνω , νομίζω ότι σε αυτή την δυνατότητα αναφέρεται ο Κώστας , θέλουμε να παίξουμε στο δικό μας γήπεδο και όχι εκεί που παίζουν όλοι , σε μεγάλο τμήμα τής νεολαίας έχει πέραση όχι μόνο το τραπ αλλά και το σκυλάδικο , δυστυχώς λείπουν οι ενδιάμεσες κατηγορίες , να βάλω κι εγώ μια πρόταση έτσι για κόντρα στον Ζουγρή , πλάκα κάνουμε με τίς αναμετρήσεις , καλή χρονιά για όλους .

 

Neverwill

Η Τζένη Κατσίγιαννη κατάγεται από το Βαλτεσίνικο Αρκαδίας και είναι κόρη του αείμνηστου τραγουδιστή του δημοτικού τραγουδιού Φώτη Κατσίγιαννη. Έχει επίσης και δύο αδέρφια, τον Γιώργο και τον επίσης τραγουδιστή Γιάννη Κατσίγιαννη. 

 

Video Url

 

H Λένα Ζευγαρά Γεννήθηκε και μεγάλωσε στο χωριό Καρδιτσομαγούλα του Νομού Καρδίτσας. Αποφοίτησε από το τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Μακεδονίας.

 

Video Url