Arthur (Best That You Can Do)-Christopher Cross

Arthur (Best That You Can Do)-Christopher Cross

Η ταινία παίχτηκε στις 17 Ιουλίου 1981>>

Το " Arthur's Theme (Best That You Can Do) " είναι ένα τραγούδι που ερμηνεύτηκε και συν-γραμμένο από τον Αμερικανό τραγουδιστή και τραγουδοποιό Christopher Cross , το οποίο ήταν το κύριο θέμα για την ταινία του 1981 Arthur με πρωταγωνιστές τον Dudley Moore και τη Liza Minnelli . Το τραγούδι κέρδισε το Όσκαρ Καλύτερου Πρωτότυπου Τραγουδιού το 1981. 

Στις ΗΠΑ, έφτασε στο νούμερο ένα στο Billboard Hot 100 και στα τσαρτ Hot Adult Contemporary τον Οκτώβριο του 1981, παραμένοντας στην κορυφή του Hot 100 για τρεις συνεχόμενες εβδομάδες. Στο εξωτερικό, πήγε επίσης στο νούμερο ένα στο VG-listachart στη Νορβηγία και ήταν ένα από τα κορυφαία 10 σε πολλές άλλες χώρες. Το τραγούδι έγινε η δεύτερη και τελευταία αμερικανική νούμερο ένα επιτυχία του Christopher Cross.  Συμπεριλήφθηκε ως bonus κομμάτι μόνο στις εκδόσεις CD και σε κασέτα του δεύτερου άλμπουμ του, Another Page , που κυκλοφόρησε το 1983.

Το B-side του δίσκου, "Minstrel Gigolo", ήταν το ίδιο τραγούδι που χρησιμοποιήθηκε στο πίσω μέρος του πρώτου σινγκλ του Cross, " Ride Like the Wind ".

Το indie pop συγκρότημα Fitz and the Tantrums ηχογράφησε μια διασκευή αυτού του τραγουδιού για το soundtrack του ριμέικ της ταινίας το 2011.