Ο Μητσοτάκης θέλει να αλλάξει φυσιογνωμία στην ΝΔ, αλλά υπάρχει το ενδεχόμενο να τον αλλάξει η ΝΔ

Ιδιαίτερα ευαίσθητος δείχνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης τις τελευταίες εβδομάδες στις επισημάνσεις τις αντιπολίτευσης για δήθεν ατασθαλίες μελών του κόμματος και σήμερα 2 υπουργών.

Αν το να συναντήσουν 2 υπουργοί έναν από τους μεγαλύτερους οικονομικούς παράγοντες της χώρας είναι κάτι το μεμπτό, τότε μάλλον χάθηκε η μπάλα μια και μιλάμε και για ποδοσφαιρικό παράγοντα.

Ο Υπουργός Επικρατείας, Σταύρος Παπασταύρου και ο Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Γιάννης Μπρατάκος, υπέβαλαν πριν από λίγο στον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τις παραιτήσεις τους.

Ο πρωθυπουργός τους ευχαρίστησε για τη συνεργασία και έκανε αποδεκτές τις παραιτήσεις τους, σύμφωνα με την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Κυβερνητικές πηγές έλεγαν σχετικά πως “η συμμετοχή σε μία κοινωνική συνάντηση έστειλε το λάθος μήνυμα”

 

Ο  Άγγλος πρωθυπουργός είχε συνάντηση με τον Μαρινάκη λόγω της Νότιγχαμ ή αναφέρθηκε με καλά λόγια γι' αυτόν.

Έναν υψηλό προσκεκλημένο υποδέχτηκε η Νότιγχαμ και ο Βαγγέλης Μαρινάκης καθώς ο Πρωθυπουργός της Αγγλίας, Ρίσι Σουνάκ, βρέθηκε στο City Ground στο πλαίσιο μιας πρωτοβουλίας του συλλόγου για άθληση όλων των ανθρώπων της πόλης για τουλάχιστον μια ώρα την εβδομάδα.

 

Εδώ μιλάμε για κουμπάρο της οικογένειας του πρωθυπουργού και ιδιοκτήτη σχεδόν των μισών σημαντικών ΜΜΕ της χώρας.

Δηλαδή οι 4-10 μεγάλοι παράγοντες είναι εχθροί της κυβέρνησης επειδή επιχειρούν; 

Η ΝΔ είναι ένα συντηρητικό δεξιό κόμμα και αν νομίζει ο Μητσοτάκης ότι θα καταφέρει να το κάνει κεντρώο και να πάρει τους ψηφοφόρους αυτού του χώρου σύντομα θα διαπιστώσει το λάθος του, μπορεί το ΠΑΣΟΚ να μην έχει σήμερα τον μεγάλο ηγέτη, αλλά αυτό δεν σημαίνει και ότι οι οπαδοί του που πάντα είναι γύρω στο 40%, ανεξάρτητα αν το ψηφίζουν, τρώνε εύκολα δεξιές τροφές.

Αυτό δείχνει μία αδυναμία και πράγματα που ίσως δεν ξέρουμε και δεν θα οδηγήσουν στην ολοκλήρωση της θητείας του στην τετραετία, ποιος θα αναλάβει; ποιος ξέρει, ζούμε ένα παραμύθι όπου οι πρωταγωνιστές έχουν πολλές ιδιότητες, δεν είναι Βασιλιάδες ή απλά κοριτσάκια, όπως η σταχτοπούτα. θα δείξει, πάντως η χώρα μας δεν δείχνει να αντέχει το ήπιο κλίμα, θέλει αλλαγές και ψεύτικες επαναστάσεις.