Όποιος αμφισβητεί την επιτυχία της Taylor Swift κάνει λάθος

Όπως συμβαίνει πάντα σε ανάλογες περιπτώσεις η τόσο μεγάλη έκταση της επιτυχίας της Taylor Swift άρχισε να προκαλεί αντιδράσεις από διάφορους οι οποίοι συνήθως το κάνουν για να προκαλέσουν το ενδιαφέρον του κοινού για δικούς τους λόγους.

Η Taylor Swift, εκτός πια από την καλλιτεχνική επιτυχία της, έχει και εντυπωσιακά μεγάλη απήχηση στην κοινωνία και θα τολμούσα να πω ότι αυτό συγκρίνεται πια στην εποχή του ροκ, δηλαδή μετά το 1955 μόνο με αυτήν που είχαν οι Beatles και ο Elvis Presley.

Όλα αυτά τα χρόνια υπήρξαν πολλά μεγάλα αστέρια στην μουσική, όμως κανένα δεν είχε την απήχηση που έχει η Taylor σε τραγούδια, άλμπουμ, συναυλίες και συμμετοχή στην κοινωνία, φαντασθείτε ότι αν επιλέξει έναν από τους δύο υποψήφιους Αμερικανούς προέδρους το πιθανότερο είναι να βοηθήσει στην εκλογή του.  

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία δεν είναι εύκολο να αντιληφθούν το μέγεθος της επιτυχίας της γιατί τα τραγούδια της δεν έχουν βέβαια σ' αυτούς την απήχηση που έχουν στους νεότερους.

Είπε ο Neil Tennant των Pet Shop Boys χθες, προφανώς για να βοηθήσει το νέο τους άλμπουμ, η Taylor Swift δεν έχει ένα τραγούδι σαν το Billie Jean κι όμως κάνει λάθος, το Shake It Off είναι εφάμιλλο σε επιτυχία αλλά και σε πωλήσεις, απλά δεν ακούει πια τέτοια μουσική ο Tennant αν και οι δίσκοι τους είναι με σύγχρονο ήχο.

Όλα όσα έχει πετύχει η Taylor, σε αντίθεση με άλλες τα πέτυχε με την αξία της σαν γυναίκα που προωθεί την αξία και τα χαρακτηριστικά του φύλου της και όχι με την βοήθεια κοινωνικών ομάδων που έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην διαμόρφωση μεγάλων γυναικείων ονομάτων τα οποία συνέχεια σε όλη την καριέρα τους υποστηρίζουν διάφορα κινήματα για να έχουν υποστήριξη.