Η δικαιολογία όσων δεν στηρίζουν την προσπάθεια μας

Η δικαιολογία όσων δεν στηρίζουν την προσπάθεια μας

Από τον Κώστα Ζουγρή

Δεν ξέρω αν κάποιοι από εσάς έχουν την δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια μας και γιατί δεν το κάνουν.

Σαφώς και είναι επιλογή τους σε μία χώρα που οι πολίτες της υποφέρουν οικονομικά τα τελευταία χρόνια και σύμφωνα με το πολυνομοσχέδιο η κρίση θα συνεχισθεί για αρκετό χρόνο ακόμα.

Δεν μπορούμε να κάνουμε παράπονα σε μια χώρα που οι λίγες οικογένειες που ελέγχουν τα πάντα κάνουν ότι μπορούν για να αυξήσουν την περιουσία τους και να μειώσουν τους μισθούς στο προσωπικό που εργάζεται σε χιλιάδες εταιρείες τους οι περισσότερες από τις οποίες ελέγχονται μέσω offshore.

Υπάρχουν μερικοί όμως από τους επισκέπτες μας που δεν χάνουν την ευκαιρία να μας επικρίνουν για αναρτήσεις που δεν εγκρίνουν όπως αυτές με τα ζώδια, παραβλέποντας ηθελημένα την απήχηση που έχουν αυτές στον πολύ κόσμο, σε αντίθεση με τις μουσικές αναρτήσεις μας οι οποίες αν και συντάσσονται συνήθως με μεγάλο κόπο, δεν έχουν την ανταπόκριση που θα έπρεπε.

Ξέρω είναι κουραστικό το να σας προτρέπω συνέχεια να ενισχύσετε την προσπάθεια μας ενώ παράλληλα σας γράφουμε ποια από τα ζώδια θα μείνουν στο τέλος μόνα τους στην ζωή.

Δεν ανήκω στους φανατικούς φίλους των ζωδίων, αλλά δεν έχω βρει κανένα Παρθένο που να μην αισθάνεται μοναξιά και είμαι σίγουρος ότι δύσκολα θα την αποχωριστούν.

Εγώ θα συνεχίσω να ζητάω βοήθεια, γιατί είναι απαραίτητη για την λειτουργία της σελίδας μας και εσείς θα συνεχίσετε να μας αγνοείται.

Είναι ένα ωραίο παιχνίδι που η έκβαση του θα κριθεί στο τέλος της διαδρομής, δικαίωμα να παραπονούνται πιστεύω ότι έχουν μόνο αυτοί που έχουν βοηθήσει έστω και μία φορά, οι υπόλοιποι απλά ενοχλούνται για κάτι στο οποίο είναι αμέτοχοι.

Δυσκολεύομαι να καταλάβω πώς μπορεί να μας παρακολουθούν τόσα εκατομμύρια και ουσιαστικά να νοιάζονται γι' αυτό που κάνουμε μόλις μερικές δεκάδες.

Συνεχίζω να γράφω για ένα θέμα που θα μας απασχολεί μέχρι το τέλος και προς το παρόν βρίσκει ανταπόκριση σε 300 και συναντά την αδιαφορία όσων ανήκουν στον αριθμό που δίνει η Google και είναι σχεδόν 5.000.000....

Χαιρετισμούς σε όλους και όλες και μην ξεχνάτε, η βοήθεια σας κρατάει ζωντανό το όνειρο.

Η σελίδα μας δεν είναι προσφορά των μεγάλων ομίλων που συντηρούν τα περισσότερα ΜΜΕ, την στηρίζουν ελάχιστοι από εσάς, αν έχετε την δυνατότητα και πιστεύετε σ'αυτό που κάνουμε ελάτε στην παρέα μας και θα παίρνετε τακτικά αποκλειστικές λίστες και πληροφορίες.