Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό από το καλοκαίρι του 1974 με σέξι μαγιό στον Θεολόγο

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Σπάνια φωτό από το καλοκαίρι του 1974 με σέξι μαγιό στον Θεολόγο

Το σπίτι στον Θεολόγο ήταν το προσωπικό καταφύγιο της Αλίκης Βουγιουκλάκη.

Η Αλίκη Βουγιουκλάκη είναι αδιαμφισβήτητα η απόλυτη Ελληνίδα σταρ, που αγαπήθηκε όσο καμία άλλη στη χώρα και συνεχίζει να αγαπιέται παρόλο που έχει φύγει από τη ζωή για τη γειτονιά των Αγγέλων, εδώ και 24 χρόνια.

Ολοι έχουν μεγαλώσει με τις ταινίες της και μέχρι και σήμερα ό,τι σχετίζεται με την αείμνηστη σταρ τραβάει το ενδιαφέρον των θαυμαστών της.

Ο γιος της, Γιάννης Παπαμιχαήλ, μοιράζεται συχνά στο Instagram σπάνιες φωτογραφίες της μητέρας του που βλέπουμε για πρώτη φορά.

Αυτή τη φορά, δημοσίευσε μια φωτογραφία της Αλίκης Βυγιουκλάκη από το Studio Kleisthenis, του γνωστού φωτογράφου της Ελληνίδας σταρ, Κλεισθένη Δασκαλάκου. Στη φωτογραφία βλέπουμε την Αλίκη στο καταφύγιό της, στον Θεολόγο, να φορά πράσινο μπικίνι και μωβ μαντήλι στα μαλλιά, ενώ κάθεται πάνω σε ένα μικρό σκάφος με τον γιο της και την ηθοποιό Σοφία Μυρμηγκίδου. Η Αλίκη ποζάρει χαμογελαστή και ανέμελη.

"Ο Κλεισθένης φωτογραφίζει την Αλίκη στην μικρή γραφική παραλία κάτω από το εξοχικό της στον Θεολόγο το καλοκαίρι του 1974 μαζί με τον Γιάννη και την ηθοποιό Σοφία Μυρμηγκίδου. Με την συγκεκριμένη ηθοποιό συνεργάζεται θεατρικά στα έργα "Ωραία μου Κυρία" και "Μαντώ Μαυρογένους" που ανεβάζει με μεγάλη επιτυχία τις περιόδους 1973-74 και 1974-75 αντίστοιχα στο χειμερινό θέατρο 'Αλίκη'", αναφέρεται στην ανάρτηση.

Δείτε τη φωτογραφία: