Αλέκος Αλεξανδράκης: H σπάνια φωτογραφία με τη Ελβετίδα τέταρτη σύζυγό του και τα παιδιά τους

Αλέκος Αλεξανδράκης: H σπάνια φωτογραφία με τη Ελβετίδα τέταρτη σύζυγό του και τα παιδιά τους

Ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου έζησε μια γεμάτη ζωή που χώρεσε 4 γάμους και έναν μεγάλο έρωτα.

Υπήρξε ένας από τους πιο αγαπημένους και γοητευτικούς ηθοποιούς του κινηματογράφου και του θεάτρου. Ο Αλέκος Αλεξανδράκης, ο απόλυτος ζεν πρεμιέ του ελληνικού κινηματογράφου έζησε μια γεμάτη ζωή που χώρεσε 4 γάμους και έναν μεγάλο έρωτα.

elex6

Ο συλλέκτης Άρης Λουπάσης ανέσυρε από το αρχείο του μια σπάνια φωτογραφία του ηθοποιού με την τέταρτη σύζυγό του και τα παιδιά τους. Με τον γιο του Βάσια και τη νεογέννητη κόρη τους Γιοχάνα. Την ίδια χρονιά που τραβήχτηκε αυτή η φωτογραφία το ζευγάρι χωρίζει και στη ζωή του Αλέκου Αλεξανδράκη μπαίνει η Νόνικα Γαληνέα! Ένας έρωτας που θα κρατήσει για 21 ολόκληρα χρόνια!

Ο Άρης Λουπάσης γράφει: Ο Αλέκος Αλεξανδράκης το 1969 με την τέταρτη σύζυγο του Ελβετίδα Βερένα Γκάουερ και τα παιδιά του τον Βάσια και την νεογέννητη Γιοχάνα σε όμορφες οικογενειακές στιγμές. Ο μεγάλος Έλληνας ηθοποιός με μια τεράστια πορεία στο θέατρο και τον κινηματογράφο για περισσότερο από πενήντα χρόνια, από τα πρώτα χρόνια της καριέρας του καθιερώνεται ως ο μεγαλύτερος γόης της εποχής με τέσσερις γάμους και αμέτρητες κατακτήσεις με τις ωραιότερες γυναίκες της εποχής. Γνήσιος τζέντελμαν με κοσμοπολίτικο αέρα και εκλεπτυσμένο στυλ, το ’49 ως ανερχόμενος ηθοποιός στην ηλικία των είκοσι ενός ετών, θα λάβει την πρώτη του κριτική :"Επιτέλους ένας εραστής στο ελληνικό θέατρο".

 

Mε πληροφορίες από The Toc