Έξι μυστικά για εξι μεγάλες Ελληνίδες σταρ του παλιού κινηματογράφου που δεν ίσως δεν γνωρίζατε

©Instagram/alikivougiouklakiofficial

 

Αλίκη Βουγιουκλάκη

Σύμφωνα με την Κική Σεγδίτσα, έναν κοντινό άνθρωπο της Αλίκης Βουγιουκλάκη, ο μεγάλος έρωτας της εθνικής σταρ ήταν ο Γιώργος Ηλιάδης, ο Κύπριος επιχειρηματίας με τον οποίο είχε παντρευτεί κρυφά. Αυτό ήταν και το μεγάλο της μυστικό.

Η ίδια είχε αναφέρει πως “Χώρισαν για αυστηρά προσωπικούς λόγους του Ηλιάδη, τους οποίους σεβάστηκε η Αλίκη. Αλλά ουσιαστικά δεν χώρισαν ποτέ. Βλεπόντουσαν κλεφτά. Μιλούσαν στο τηλέφωνο. Προσπάθησαν και δεύτερη φορά να ενωθούν, αλλά δεν τα ξανακατάφεραν.

Η Αλίκη έπαιρνε τηλέφωνο τον Γιώργο, του έβαζε να ακούει το “Σπασμένο Καράβι” που τραγουδάει ο Κώστας Καράλης. Ήταν σαν δύο σπασμένα καράβια οι δυο τους, μακριά ο ένας από τον άλλο. Μέχρι λίγο πριν πεθάνει μιλούσαν στο τηλέφωνο.

Τον περίμενε. Του έλεγε: “Πότε θα έρθεις; Πες μου πότε”. Κι αυτός, επειδή ήταν στο υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου και υπήρχαν τότε κάποια γεγονότα, δεν μπόρεσε να έρθει πιο γρήγορα. Τη στιγμή που την πήρε στο τηλέφωνο για να της πει ότι έπαιρνε το αεροπλάνο για να βρεθεί κοντά της, τότε έμαθε πως η Αλίκη μόλις είχε “φύγει”.

Τζένη Καρέζη