Από πίεση πως πάτε; Η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας

Copyright Instagram @finosfilm_official

«Έχω και ζάχαρο.. και όσο συγχύζομαι ανεβαίνει και όσο ανεβαίνει συγχύζομαι» λέει ο Διονύσης Παπαγιαννόπουλος, ενώ ο Λάμπρος Κωνσταντάρας επιμένει πως η πίεση δεν είναι δική του! 

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζεται η Παγκόσμια Ημέρα Υγείας, η οποία επικεντρώνεται σε σημαντικά προβλήματα της δημόσιας υγείας που απασχολούν όλο τον κόσμο.

Η 7η Απριλίου 1948 είναι η ημερομηνία «γέννησης» του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ενός εξειδικευμένου οργάνου του ΟΗΕ για θέματα δημόσιας υγείας.

Το θέμα του φετινού εορτασμού είναι «75 χρόνια βελτίωσης της δημόσιας υγείας», καθώς στις 7 Απριλίου 2023 συμπληρώνονται 75 χρόνια από την ίδρυση του ΠΟΥ.

Έτσι και φέτος, η Φίνος Φιλμ γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας με ένα ξεκαρδιστικό βίντεο. Βλέπουμε σκηνές από τις ταινίες «Ένας Ιππότης για τη Βασούλα», «Η Ωραία του Κουρέα», «Ο Θησαυρός του Μακαρίτη», «Ο Κλέαρχος, η Μαρίνα και ο Κοντός», «Το Θύμα», «Κάτι να Καίει», «Η Κυρά μας η Μαμμή», «Μερικοί το Προτιμούν Κρύο», «Ο Ψεύτης», «Μια Τρελή Τρελή Σαραντάρα», «Κάτι Κουρασμένα Παληκάρια», «Ο Γόης», «Μια Τρελή Τρελή Οικογένεια», «Φωνάζει ο Κλέφτης», «Χαρούμενο Ξεκίνημα» και «Η Ωραία των Αθηνών».