Τρεις κούκλες κι εγώ (1960)

Ο λογιστής (Ντίνος Ηλιόπουλος) ενός οίκου μόδας, που βρίσκεται στα όρια της πτώχευσης, αναλαμβάνει να συνοδεύσει τρία από τα μανεκέν (Ντίνα Τριάντη, Μάρω Κοντού και Μάρθα Καραγιάννη) σε ένα τουριστικό νησί, για προώθηση των ρούχων του οίκου. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού, ένας εφοπλιστής (Γιώργος Λευτεριώτης), ένας καταφερτζής κοντός (Νίκος Ρίζος) και ο ίδιος ο λογιστής, θα ερωτευτούν τις τρεις καλλονές. Η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος.

 

Ανάλαφρη, δροσερή, καλοκαιριάτικη! Η ταινία Τρεις κούκλες κι εγώ, είναι μια κωμωδία με κέφι, νιάτα, τραγούδι κι εύθυμες καταστάσεις, γυρισμένη το 1960 από τον Νίκο Τσιφόρο, σε σενάριο δικό του και του Πολύβιου Βασιλειάδη. Η μουσική είναι του Μίμη Πλέσσα και η παραγωγή της εταιρίας Αφοί Ρουσσόπουλοι-Γ. Λαζαρίδης-Δ. Σαρρής-Κ. Ψαρράς Ε.Π.Ε..

Πρωταγωνιστεί ο Ντίνος Ηλιόπουλος και μαζί του οι τρεις κούκλες Μάρω Κοντού, Μάρθα Καραγιάννη και Ντίνα Τριάντη. Το καστ ολοκληρώνουν ο Γιώργος Λευτεριώτης, ο Νίκος Ρίζος, η Σμάρω Στεφανίδου, ο Τάκης Χριστοφορίδης, ο Νίκος Φέρμας, ο Γιώργος Τσιτσόπουλος, ο Διονύσης Παγουλάτος , ο Βελισσάριος Κοντογιάννης , η Μαργαρίτα Αθανασίου , ο Γρηγόρης Βαρώσης , η Γιούλα Σκανδάλη , ο Νίκος Γρηγορίου , ο Βαγγέλης Σάκαινας, ο Τάκης Βάβαλης, η Εύα Χόνδρου, ο Τόλης Βοσκόπουλος και η Μαίρη Λίντα, η οποία εκτός από τραγούδι, έχει και ρόλο. Η ταινία προβλήθηκε τη σαιζόν 1960-1961, έκοψε 52.632 εισιτήρια και ήρθε στην 9η θέση ανάμεσα σε 58 ταινίες.

 

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url

 

Video Url