I'm Too Sexy-Right Said Fred

Το "I'm Too Sexy" είναι ένα τραγούδι του βρετανικού ποπ συγκροτήματος Right Said Fred, που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο του 1991 ως το ντεμπούτο τους σινγκλ από το πρώτο τους άλμπουμ, Up (1992). Το τραγούδι γράφτηκε από τα μέλη και τα αδέρφια του συγκροτήματος Fred Fairbrass και Richard Fairbrass με τον Rob Manzoli και έφτασε στο νούμερο δύο στο UK Singles Chart. Εκτός Ηνωμένου Βασιλείου, βρέθηκε στην κορυφή των charts σε επτά χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Αυστραλίας, του Καναδά, της Ιρλανδίας και των Ηνωμένων Πολιτειών. Το 2023, το περιοδικό Billboard κατέταξε το "I'm Too Sexy" ανάμεσα στα 500 καλύτερα ποπ τραγούδια όλων των εποχών.

Τον Αύγουστο του 2009, οι Sugababes συμπεριέλαβαν μια παρεμβολή του τραγουδιού στο σινγκλ τους "Get Sexy".

Τον Αύγουστο του 2017, η  Taylor Swift κυκλοφόρησε το σινγκλ της "Look What You Made Me Do", και χρησιμοποίησε  το "I'm Too Sexy" στο ρεφρέν. ήταν το 5ο Νο 1 της Σουίφτ στο Billboard Hot 100.

Τον Σεπτέμβριο του 2021, ο Καναδός ράπερ Drake κυκλοφόρησε το τραγούδι "Way 2 Sexy" με τους Αμερικανούς ράπερ Future και Young Thug, το οποίο είχε σάμπλινγκ το κομμάτι. Το τραγούδι ήταν επίσης στην κορυφή του Hot 100.

Τον Ιούλιο του 2022, η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Beyoncé κυκλοφόρησε το τραγούδι "Alien Superstar" ως μέρος του έβδομου στούντιο άλμπουμ της Renaissance, το οποίο χρησιμοποιεί το κομμάτι.

 

Video Url