Με ανύπαρκτη αντιπολίτευση από ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ, Ελληνική Λύση και ΚΚΕ το οποίο έχει την ίδια κασέτα να παίζει εδώ και χρόνια, ο Μητσοτάκης δύσκολα θα χάσει την εξουσία στα επόμενα 5 χρόνια.
Θεωρητικά μπορεί να κινδυνέψει και από τον Τσίπρα, όμως η θεωρία λέει ότι δεν μπορείς να νικήσεις αυτόν που σε έχει κερδίσει 5 φορές συνέχεια με 5-0.
Η Κωνσταντοπούλου θα επιδιώξει το ακατόρθωτο, να γίνει η πρώτη γυναίκα πρωθυπουργός και να κάνει και τον πατέρα της πρόεδρο.
Η Καρυστιανού, αν προσέξατε, ποτέ δεν λέει ότι δεν θα ασχοληθεί με την πολιτική, μια απλή δήλωση είναι, όμως προτιμά να μιλάει για παραπλάνηση του τύπου χωρίς να διαψεύδει.
Έχει αρχίσει να κουράζει όμως και στο διαδίκτυο τουλάχιστον δέχεται επιθέσεις οι οποιες δεν ταυτίζουν τις δραστηριότητες της με το προσωπικό της δράμα στην τραγωδία των Τεμπών.
Δικό της κόμμα είναι αδύνατον να κάνει, αλίμονο, όποιος και να την υποστηρίξει δύσκολα θα προσελκύσει το κοινό στις εκλογές.
Το πιθανότερα είναι να ηγηθεί του ΣΥΡΙΖΑ, αν δεν την προλάβει ο Τσίπρας, όσοι έχουν απομείνει είναι τόσο απελπισμένοι που θα ψηφίσουν οποιονδήποτε νομίζουν ότι θα τους δώσει ελπίδα, το ίδιο έκαναν και με τον Κασσελάκη και μειώθηκε η δύναμη τους, είναι σαν τον σκύλο που κυνηγάει την ουρά του, καμία ελπίδα. Έπαιξαν και έχασαν ένα δικό τους παιχνίδι, αφού ακόμα και τώρα σύμφωνα με τις μετρήσεις από τον ΣΥΡΙΖΑ προέρχεται το 30% των ψηφοφόρων των κομμάτων, βέβαια και αυτοί ήταν πρώην Πασόκοι αλλά τους είχαν πάρει δικούς τους.