Όταν η μητέρα της Billie Eilish εμφανιζόταν στα Φιλαράκια

Photo by Wikimedia Commons

"Η καριέρα της κόρης μου δεν είναι θέμα νεποτισμού"

Όταν ξαφνικά ένα video με τη συμμετοχή της μητέρα της Billie Eilish στη σειρά "Τα Φιλαράκια", εμφανίστηκε στο διαδίκτυο, πολλοί κατηγόρησαν την καλλιτέχνιδα για νεποτισμό. Η μητέρα της, Maggie Baird, απάντησε στους ισχυρισμούς, μιλώντας στο περιοδικό "Glamour" και σε αφιέρωμα του για τις μητέρες πολλών pop αστεριών της σύγχρονης εποχής. Σύζυγος της Maggie Baird και πατέρας της Eilish και του Finneas O'Connell είναι ο επίσης ηθοποιός Patrick O'Connell.

«Νομίζω ότι είναι ξεκαρδιστικό. Όταν βγήκε αυτό ήταν σαν, "Ω, η Billie είναι αποτέλεσμα νεποτισμού. Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε ηθοποιοί της εργατικής τάξης. Βγάζαμε μια πενιχρή ζωή και μας έδωσε πολύ χρόνο με τα παιδιά μας, κάτι που ήταν υπέροχο. Αλλά η βιομηχανία είναι πρωτίστως άνθρωποι σαν εμάς ή ακόμα και άτομα σαν εμάς που δεν μπορούσαν καν να το κάνουν αυτό. Οπότε, όταν όλα αυτά συνέβαιναν στα παιδιά μας, δεν ήμασταν ποτέ σε αυτή την πλευρά"

Η Baird υποδύθηκε μια casting director που περνάει από οντισιόν τον Joey Tribbiani, στην έκτη σεζόν. Δείτε παρακάτω το χαρακτηριστικό απόσπασμα :