Πώς προγραμματίζει την επιστροφή του ο Τσίπρας

Σύμφωνα με αυτά που συμβαίνουν στην παγκόσμια ιστορία της πολιτικής, ο Αλέξης Τσίπρας αποτελεί οριστικά παρελθόν και θα τον κρίνει η ιστορία για όσα έκανε θετικά ή αρνητικά.

Οι αλλεπάλληλες ήττες από τον βασικό αντίπαλο του Κυριάκο Μητσοτάκη και την ΝΔ είναι αποτρεπτικές για να επιχειρήσει να ανατρέψει τους συσχετισμούς που έχουν δημιουργηθεί, όμως ζούμε στην Ελλάδα όπου τα πάντα είναι δυνατά και αρκετοί από τους φίλους του παλαιού ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζουν να τον βλέπουν σαν τον σωτήρα τους και έχουν και το δίκιο τους αφού ένα κόμμα του 3% κατάφερε να το κάνει κυβέρνηση.

Όμως για να γίνει κυβέρνηση σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικονομική κρίση η οποία όσο και να φωνάζουν μερικοί, το σήμερα δεν έχει καμία σχέση με το 2012.

Ο Τσίπρας όμως έχει φτιάξει ένα μηχανισμό με αρκετά άτομα οι οποίο έφεραν στην εξουσία τον Κασσελάκη και διέλυσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για λόγους που τους ξέρει αυτός και δεν θα μας τους πει ποτέ, ή αν τους πει, γιατί είναι νέος ακόμα δεν θα τους μάθουμε εμείς.

Τώρα αυτός ο μηχανισμός θα στηρίξει και θα εκλέξει τον Δούκα στο ΠΑΣΟΚ και μετά σαν σωτήρας θα γίνει αρχηγός του νέου κόμματος με ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ όπως θέλουν πολλά από τα ΜΜΕ.

΄Έτσι η χώρα θα βρει αρχικά τον επίδοξο σωτήρα στο πρόσωπο του Δούκα ο οποίος δεν είναι απλά ένα τίποτα, αλλά,  ένας λαϊκός λαϊκιστής γιατί και ο Α. Παπανδρέου ήταν λαϊκιστής, όμως ήταν χαρισματικός, και εξαιρετικά έξυπνος άνθρωπος, ο καλύτερος από τους 3 Παπανδρέου, γι' αυτό θα παραμείνει πάντα αγαπητός, αν και ουσιαστικά έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης για την κατάρρευση της χώρας.

Στην συνέχεια λοιπόν ο Δούκας και ο Κασσελάκης, ο Φάμελλος ή όποιος εκλεγεί στην ΣΥΡΙΖΑ θα κάνουν στην άκρη για τον μεγάλο ηγέτη, που κανείς δεν ξέρει, μπορεί να γίνει πάλι πρωθυπουργός.