Κύριε πρωθυπουργέ, το Ελληνικό ποδόσφαιρο φωνάζει βοήθεια

Κανένα από τα Ελληνικά ΜΜΕ νομίζουμε ότι δεν έχει ασχοληθεί με ένα εξαιρετικά σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Δύσκολα αυτό δεν θα έχει υποπέσει της αντίληψης του Κυρίου Μητσοτάκη ο οποίος τυγχάνει και φίλαθλος, αλλά σαν πολιτικός σπάνια έρχεται σε αντιπαράθεση με τα μεγάλα συμφέροντα και εδώ οι περισσότεροι από τους ιδιοκτήτες των ομάδων ποδοσφαίρου είναι σημαντικοί οικονομικοί παράγοντες της χώρας και ελέγχουν και ΜΜΕ.

Στους χθεσινούς και σημερινούς αγώνες των μεγάλων ομάδων χρησιμοποιήθηκαν ελάχιστοι Έλληνες ποδοσφαιριστές, γεγονός που σημαίνει ότι το Ελληνικό ποδόσφαιρο δεν δίνει την δυνατότητα στους Έλληνες παίκτες να δείξουν τις δυνατότητες τους και να βελτιωθούν.

 

Μόλις 2 παίκτες στους 28 που έπαιξαν στον αγώνα Άρη-Ολυμπιακού και 3 στον αγώνα Βόλου-ΠΑΟΚ, από τους οποίους ο ένας του ΠΑΟΚ, δηλαδή ο Γιοβάνοβιτς που πήγε στον αγώνα θα πήγε να δει τον μοναδικό παίκτη του ΠΑΟΚ που ίσως τον ενδιέφερε.

Παναθηναϊκός-Πανσεραϊκός είχαμε 8 παίκτες με τους πιο πολλούς από την ομάδα των Σερρών.

Θα πρέπει άμεσα να βγει νόμος που να υποχρεώνει τις ομάδες να παίζουν τουλάχιστον με 4 Έλληνες, κανονικά θα έπρεπε 5 ή 6, αλλά ας αρχίσουν με 4 αντί για 1.