'Μάτια' παντού, μόνο έτσι θα βελτιωθούν μερικά πράγματα

Τα αριστερά κόμματα και ίσως το ΠΑΣΟΚ είναι αντίθετα στο να τοποθετηθούν κάμερες στους δρόμους. Η ΝΔ μάλλον είναι υπέρ, αλλά δεν μπορεί να κάνει κάτι που θα στεναχωρούσε τους αριστερούς ψηφοφόρους με τους οποίους έχει ιδιαίτερη σχέση και ποτέ δεν θέλει να τους χαλάσει χατίρι αφού κατά βάθος, ο Μητσοτάκης, όπως και η πλειοψηφία των Ελλήνων είναι αριστεροί. 

Οι κάμερες θα βοηθήσουν στον εντοπισμό της παρανομίας σε όλα τα επίπεδα, αυτό δεν αρέσει στην  αριστερά η οποία το λέει καθαρά ότι  συμπαθεί τις φασαρίες.

Όλοι οι Έλληνες σχεδόν οδηγούν κάνοντας παρανομίες, γιατί λοιπόν να θέλουν κάμερες, χαζοί δεν είναι, μόνο που κανείς δεν ξέρει ποιο θα είναι το επόμενο θύμα, ενώ με τις κάμερες κάποιοι θα φοβηθούν.

Αλήθεια τι γίνεται στις δυτικές Ευρωπαϊκες χώρες, υπάρχουν κάμερες;

Όχι μόνο κάμερες, πρέπει να γίνει νόμος το να συντηρούνται οικονομικά στις φυλακές οι καταδικασμένοι με δικά τους χρήματα, ώστε να βρει πόρους το κράτος να κτίσει και άλλες φυλακές.

Να δημεύονται οι περιουσίες τους και όχι να πληρώνει μια ζωή το κράτος τους δολοφόνους, γι' αυτό τους βγάζουν, δεν έχουν να τους συντηρήσουν.