Η Άννα Διαμαντοπούλου ίσως είναι ο θηλυκός Μητσοτάκης, είναι κακό αυτό;

Το ΠΑΣΟΚ, αλλά και η χώρα έχουν μία ευκαιρία στην ελπίδα για κάποια αλλαγή, αν εκλεγεί σαν πρόεδρος του κινήματος η Διαμαντοπούλου.

Είναι μία γυναίκα η οποία δεν έχει σχέση με τις παρουσιάστριες στα πρωινάδικα, έχει τις ικανότητες που οι περισσότεροι της αναγνωρίζουν και ίσως η πολιτική της είναι κοντά σ' αυτά που λέει, αλλά δεν κάνει, στον βαθμό που έχει ανάγκη η χώρα ο Μητσοτάκης.

Όμως οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ θα πρέπει να σκεφτούν  ποιος από τους υποψήφιους έχει τις ικανότητες να ανταγωνισθεί τον Μητσοτάκη και ποιος παράλληλα έχει τις ικανότητες να κυβερνήσει την χώρα. Ας την συγκρίνουν με τους άλλους υποψήφιους και ας αποφασίσουν.

Ικανότητες είχε ο Ανδρέας Λοβέρδος ο οποίος θα μπορούσε να μειώσει την διαφορά και ίσως να περάσει τον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν τον ήθελαν αυτοί που πήγαν και ψήφισαν τον Ανδρουλάκη και στην συνέχεια τον Κασσελάκη.

Είναι φανερό ότι τα ΜΜΕ θα ήθελαν Ανδρουλάκη ή Δούκα, αλλά πιστεύω, ότι αν εκλεγεί η Διαμαντοπούλου, σε ελάχιστους μήνες το ΠΑΣΟΚ θα έχει πάει στο 20%, το πιστεύετε αυτό για τους άλλους υποψήφιους.

Βέβαια ο κόσμος δύσκολα θα την επιλέξει, αλλά εγώ σαν Έλληνα πολίτης και όχι ψηφοφόρος του ΠΑΣΟΚ, όπως και κανενός κόμματος, αν και στην τελική κάποιο θα ψηφίσω, αν ζω στις επόμενες εκλογές, γιατί δεν είμαι, αισθάνομαι την ανάγκη να το γράψω και το έχω γράψει από την πρώτη μέρα που έγινε γνωστή η υποψήφιοτητα της  

Δηλαδή θεωρούν κακό να έχουν κάποιον σοβαρό αντίπαλο του Μητσοτάκη, ας ψηφίσουν λοιπόν όποιον νομίζουν ότι δεν μπορεί να ανεβάσει το ΠΑΣΟΚ, αλλά και με την κατάσταση του ΣΥΡΙΖΑ να μην γκρινιάζουν μετά.