Το ΠΑΣΟΚ θα έχει πρόβλημα αν εκλεγεί ο Δούκας, εκτός βουλής και χωρίς την γκλαμουριά του Κασσελάκη δεν έχει τύχη

Η πραγματικότητα είναι ότι και το ΠΑΣΟΚ, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει κάποιον που να σε κάνει να πιστέψεις ότι θα μπορούσε να κάνει την υπέρβαση και σε μερικά χρόνια θα ΄κτυπήσει΄ την ΝΔ και την πόρτα της εξουσίας.

Αν ενωθεί με τον ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα είναι πια ΠΑΣΟΚ, άλλωστε ουσιαστικά δεν υπάρχει πια ΣΥΡΙΖΑ, με ποιον θα ενωθεί, με τον Κασσελάκη, με τους 87, με τον Πολάκη, με την Τζάκρη, χλωμό.

Ο Δούκας του 13% στον δήμο της Αθήνας, όσο και να τον σπρώχνουν μεγάλα ΜΜΕ δεν έχει τύχη, βέβαια μπορεί να εκλεγεί, με 2 ευρώ θα τον ψηφίσουν όλα τα κόμματα γιατί όλοι θέλουν την διάλυση του ΠΑΣΟΚ, κανονικά, το έχω γράψει έπρεπε να ψηφίζουν όσοι γράφτηκαν μέχρι 30 Ιουνίου.

Ο Δούκας δεν έχει κάνει κάτι ιδιαίτερο στην Αθήνα μέχρι τώρα όπως λένε φίλοι που μένουν στον δήμο, άσε που στην ουσία, αν εκλεγεί προδίδει εν ψυχρό αυτούς που τον ψήφισαν. μόλις πριν από 1 χρόνο 

Από όσους έχουν η πιο επικίνδυνη για το Μητσοτάκη είναι η Διαμαντοπούλου, όμως δεν είναι αρεστή σε πολλούς στο ΠΑΣΟΚ και δεν  ξέρω αν μπορεί να μετακινήσει πολίτες να την ψηφίσουν όπως ο Δούκας, μόνο οι υπάλληλοι καθαριότητας του δήμου να τον ψηφίσουν, μπορεί να εκλεγεί.   

Αν ήταν στο χέρι μου ίσως επέλεγα την Νάντια  Γιαννακοπούλου η οποία είναι ένας θηλυκός Πολάκης σε πιο ήπια μορφή όμως, αλλά θα κάνει αντιπολίτευση, είναι νέα και έξυπνη.

Το ΠΑΣΟΚ είναι το κόμμα που έχει ικανότατα νέα στελέχη σε νεαρή ηλικία, θα μπορούσαν να βρουν έναν άθικτο, από το τίποτα, δεν τον ξέρω καλά, αλλά ας πούμε κάτι σαν τον Δημήτρη Μάντζο.

Τα γράφω όλα αυτά γιατί μας ενδιαφέρει να έχουμε ικανή και δυνατή αντιπολίτευση, όσο δεν υπάρχει αντίπαλος στην πολιτική, στο ποδόσφαιρο, στο μπάσκετ, παντού, όλοι χάνουν.