Roger Waters, το ότι βρίζει τον Nick Cave το λες και ζήλεια

Οι πρόσφaτη απάντηση του Roger Waters στον Nick Cave είναι ντροπιαστική για έναν από τους πιο καταξιωμένους μουσικούς των τελευταίων 40 ετών, σε αντίθεση με τον Roger Waters ο οποίος εδώ και 40 χρόνια φλερτάρει με το απόλυτο τίποτα, παρά την πλούσια καριέρα του και συνεισφορά του στους Pink Floyd.

Το να αποκαλεί υποτιμητικά Αυστραλό και γαμ... τον Nick Cave και οποιονδήποτε άνθρωπο δείχνει μία χαζή υπεροψία και μία εμμονή στον κομμουνισμό που δεν είναι και στα καλύτερα του σαν ιδεολογία στην εποχή μας και έχει λίγους υποστηρικτές..

Προσκολλημένος στην μνήμη του πατέρα του ο οποίος πέθανε πολεμώντας στον Β' Παγκόσμιο πόλεμο ζει ακόμα σε εκείνες τις μέρες τις οποίες βέβαια δεν έζησε αφού γεννήθηκε το 1944.

Ο Waters από νέος πάντα είχε ένα μίσος εναντίον του Ισραήλ και δεν θέλει να βλέπει τις ενέργειες των αντιπάλων του τις οποίες επικροτεί ακόμα και αν αφορούν δολοφονίες παιδιών και αμάχων.

Το Ισραήλ δεν είναι βέβαια μια χώρα χωρίς ευθύνες, όμως οι ενέργειες του έχουν την δικαιολογία ότι προκλήθηκαν  από τον θάνατο και την αιχμαλωσία νέων ανθρώπων οι οποίοι είχαν πάει σε μια συναυλία, όπως πήγαν στην συναυλία στο Παρίσι, στο Μάντσεστερ σε πανηγύρια κλπ στα οποία οι φανατικοί εκμεταλλεύονται τον συνωστισμό για να προκαλέσουν τον θάνατο αθώων, για τον Roger Waters ο οποίος μισεί την δύση η οποία τον έκανε δισεκατομμυριούχο, υπάρχει όμως μόνο το Ισραήλ, για τον Nick Cave όμως και το μεγαλύτερο κομμάτι της δύσης, υπάρχει το Ισραήλ, υπάρχει όμως και η χαμάς και άλλες τρομοκρατικές οργανώσεις.

Ο Cave δείχνει πιο ανθρώπινος ενώ ο Waters συνεχίσει να θωπεύει το κοινό που συντηρεί τις συναυλίες του, γιατί μετά την αποχώρηση από τους Pink Floyd δεν κάνει κάτι άλλο που να πλησιάζει έστω αυτά που έκανε με το πρώην συγκρότημα του..