Η αλήθεια είναι ότι έχει φύγει η μουσική από την ψυχή σας.

Μου είπε: Συνέχεια τους ζητάς ενίσχυση και τους λες ότι δεν ακούνε νέα  μουσική, έτσι τους απωθείς. Αν κάνω το αντίθετο θα αλλάξει κάτι; όχι μου είπε. 

Η αλήθεια είναι ότι εδώ και αρκετούς μήνες σχεδόν κανένας δεν βοηθάει την σελίδα μας, μερικοί μάλιστα ενοχλούνται και μου επιτίθενται συνήθως όταν διαβάζουν το όνομα του Μητσοτάκη, όταν αναδημοσιεύσουμε μία είδηση για τον Κασσελάκη που δεν τους αρέσει και ανάλογα, βασικά κομματικά.

Το πρωί στην θάλασσα μίλησα με έναν 45άρη για πολιτική, μου είπε ότι ασχολείται, είναι και μέλος του ΚΚΕ. όταν του είπα ότι από μικρός ψήφιζα ΚΚΕ  με αποκαλούσε συνέχεια σύντροφο.

Του είπα ότι όλοι μισούν τον Μητσοτάκη, κι εγώ τον μισώ μου απάντησε, ποιον θα ήθελες για πρωθυπουργό του είπα από τους αρχηγούς των κομμάτων, κανένα μου είπε, τότε του είπα τι θέλεις να φύγει ο Μητσοτάκης και να γίνει τι, θα τον αλλάξουν μου είπε θα βάλλουν τον Δένδια, ο οποίος όμως θα είναι χειρότερος γιατί είναι αυτό και εκείνο και μου είπε διάφορα.

Το ίδιο και με την ενίσχυση στην σελίδα ή την νέα μουσική, όλοι μας αντιγράφουν με τα νέα ονόματα, με καθυστέρηση βέβαια, συμφωνούν δε για την ανάγκη ενίσχυσης, αλλά λένε ότι  Έλληνας δεν δίνει οπότε μάταια ζητάω.

Εμένα έτσι μ' αρέσει να ζητάω, δεν το κάνω για να κερδίσω κάτι, όμως απολαμβάνω αυτήν την απόρριψη που δικαιολογεί μέσα μου πολλά.

Σιγά μην ακούνε μουσική σήμερα τα παιδιά και οι μεγάλοι, μόνο στο αυτοκίνητο ή στο ΤικΤοκ με κάποια ευκαιρία σε συνδυασμό με κάτι ΄άλλο.