Ο σημερινός ΣΥΡΙΖΑ είναι ένα μεγάλο κοτέτσι με κόκορες τους Παππά και Πολάκη, ξέρουμε όλοι τι παθαίνει ο κόκορας στο τέλος

Ομολογώ ότι δεν ανήκω στους θαυμαστές του ΣΥΡΙΖΑ όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, όμως το ίδιο αισθάνομαι και για όλα τα υπόλοιπα κόμματα για τα οποία δεν νιώθω συμπάθεια γιατί ο επαγγελματικός προσανατολισμός τους, σε παγκόσμιο επίπεδο δεν με ελκύει στο να γίνω φίλος τους.

Όλοι κάνουν τα στραβά μάτια γι' αυτά που συμβαίνουν στην χώρα και στην πραγματικότητα προσπαθούν να εδραιώσουν την θέση τους σε προσωπικό επίπεδο και να αυξήσουν βέβαια τον έλεγχο τους σε όσο περισσότερους Έλληνες μπορέσουν.

Όμως η εικόνα μιας υγιούς αριστεράς είναι κάτι από το οποίο έχουν περάσει οι περισσότεροι από εμάς και δεν ξέρω αν νιώθουν ευχάριστα με αυτά που βλέπουν να συμβαίνουν στο μοναδικό κόμμα από τον χώρο που κατάφερε να πάρει την εξουσία.

Δεν μπορώ να ξέρω τα σχέδια του Τσίπρα, όπως και το τι οδήγησε τους Πολάκη και Παππά να υποστηρίξουν τον Κασσελάκη τον οποίο αγκάλιασαν σχετικά γρήγορα αυτοί που με τις παρεμβάσεις τους στο διαδίκτυο κατάφεραν να στείλουν τον ΣΥΡΙΖΑ με το 14% μπροστά.

Οι συγκεκριμένοι δεν είναι βέβαια αριστεροί, είναι σε σημαντικό ποσοστό άνθρωποι που τους ενδιαφέρει η εξουσία, όχι η ιδεολογία της αριστεράς, δεξιάς κλπ.

Οι Παππάς και Πολάκης είναι αποκλειστικά υπεύθυνοι για την συμπεριφορά του Κασσελάκη και την απομάκρυνση  ουσιαστικά όλου του ΣΥΡΙΖΑ που ξέρουμε.

Ο Κασσελάκης έχει δικαίωμα να κάνει ό,τι θέλει, βρήκε μία πόρτα ανοικτή και μπήκε, ας κάνει ό,τι θέλει, όμως όχι στην αριστερά η οποία θα περάσουν χρόνια για να σηκώσει κεφάλι.

Σαν να τους βάζει κάποιος να κάνουν συνέχεια λάθη, από τον Τσίπρα, μέχρι την ανύπαρκτη Νέα Αριστερά η οποία θα έλεγα επιδεικτικά απέχει από τα πάντα, πού είναι τα μεγάλα της στελέχη, τι συμβαίνει, γιατί το κάνουν αυτό, γι' αυτό τρώνε όλοι κοτόπουλο, δεν είναι ότι είναι σε χαμηλή τιμή, αλλά και το ότι γενικά έχει πρόβλημα με την τιμή της αριστεράς.