Ανακαλύψτε έστω και αργά την προσφορά της Taylor Swift στην μουσική σήμερα

Η απήχηση που έχουν οι εμφανίσεις της Taylor Swift στην Ευρωπαϊκή της περιοδεία προκάλεσαν το ενδιαφέρον επαγγελματιών δημοσιογράφων του χώρου οι οποίοι στην Ελλάδα, πάντα έχουν δήθεν προοδευτικές θέσεις και η επιτυχία γι' αυτούς είναι κάτι το εξαιρετικά εχθρικό. Αντίθετα συχνά συναγωνίζεται το ποιος θα ανακαλύψει ότι το πιο άχρηστο και άγνωστο για να το παρουσιάσουν σαν προοδευτικό στο κοινό τους.

Η επιτυχία και απήχηση που έχει εδώ και σχεδόν 20 χρόνια η Taylor Swift δεν επιδέχονται αμφισβήτηση, δεν είπε κανείς ότι την συγκρίνουμε με τους Beatles  ή τον Elvis, αλλά από τους υπόλοιπους δύσκολα θα βρίσκαμε κάποιον που να έχει προκαλέσει μεγαλύτερη απήχηση από αυτήν.

Εδώ δεν παρακολουθούν σχεδόν καθόλου το τι συμβαίνει στο εξωτερικό, σιγά μην ξέρουν τα τραγούδια της Swift η οποία έχει κάνει κάτι σαν φίλες της όλα τα κορίτσια του πλανήτη και τους ενόχλησε η επιτυχία της.

Αλλοι την συγκρίνουν με την Madonna την οποία την θεωρούν αξεπέραστη, εδώ είναι αμφίβολο το αν έχει περάσει την Mariah Carey στην Αμερική η οποία είναι πιο αγαπητή και έχει, στις ΗΠΑ τουλάχιστον καλύτερες πωλήσεις και επιδόσεις, απλά δεν πούλησε το όνομα της σαν η κορυφαία.   

Οι αριστερόστροφοι τύπου Κασσελάκη, δηλαδή της πλάκας δεν συμπαθούν και την κάντρυ η οποία είναι εδώ και χρόνια η κυρίαρχη κίνηση στις ΗΠΑ, απλά άσχετοι και δεν ξέρουν να εκτιμούν την μουσική σε κάθε εποχή.

Λένε μα δεν έχει επιτυχίες η Taylor Swift, δεν υπάρχει μεγαλύτερο ψέμα, έχει αμέτρητες και τις λατρεύουν μικροί, αλλά συχνά και μεγάλοι, έχει απήχηση μάλιστα και στο Ελληνικό Spotify.