Δεν θα πλήξετε, υπάρχει το κόμμα σας, το χαζοκούτι, η νέα κουλτούρα κα..

Όπως συμβαίνει πάντα, σχεδόν με όλες τις αναρτήσεις υπάρχουν αυτοί που ενοχλήθηκαν με τις απόψεις μου για το βίντεο της Σάττι στο οποίο στην ουσία κάνει επίθεση στην Ελλάδα και όχι σ' αυτούς που στέλνουν στον θάνατο χιλιάδες μετανάστες.

Ενοχλήθηκε βέβαια και η άλλη πλευρά από τις θέσεις της, όμως προς το παρόν αυτοί δεν μας απειλούν ότι θα αποχωρήσουν ή ότι δεν μας στηρίξουν οικονομικά.

Εδώ και 50 χρόνια με τον Πετρίδη πάντα κάναμε αυτό που πιστεύαμε και ήμασταν μακριά από τα κόμματα, σε ραδιόφωνο και site έχουμε συνυπάρξει με όλους τους πρωθυπουργούς από το 1975 και τώρα μας απειλούν αυτοί των οποίων οι ιδέες πια, αν και είναι δήθεν αριστεροί παίρνουν θέσεις που  είναι ίδιες με την ακροδεξιά;  

 

Ας ασχοληθούν με τα κομματικά τους και ας αφήσουν την μουσική και εμάς ήσυχους, και να θέλαμε δεν μπορούμε να τους ικανοποιήσουμε όλους, το διαδίκτυο είναι ένα τέρας με ύαινες που ψάχνουν για θύματα, ύαινες με σπουδές και αξιώματα αλλά πολιτικό φανατισμό.

Το αστείο είναι ότι δεν ντρέπονται, οι ίδιοι έβριζαν μέρα νύχτα την Σάττι πριν το χασμουρητό, τώρα μαζί της είναι οπαδοί της Χαμάς, τι να κάνουμε εμείς αν και μακριά από την πολιτική είμαστε με την δύση η οποία μας έχει σώσει πολλές φορές, αυτοί δεν το εκτιμούν αυτό, θα ήταν ενδιαφέρον να ξέραμε τι θα έλεγαν αν η δύση δεν μας ήθελε με το μέρος της μετά το τέλος του Β' Παγκόσμιου πολέμου.

Στην ουσία αυτό θέλουν, να είχαν πάει με την ανατολική πλευρά, δεν το θέλουν όμως στην πραγματικότητα, το θέλουν ας πούμε σαν μία κινηματογραφική ταινία, να πατάνε το κουμπί και να γίνετε ό,τι θέλουν.