Μαρίνα Σάττι: Mπερδεμένη μεταξύ δύσης και ανατολής

Η Μαρίνα Σάττι έχει μία ιδιόρυθμη φωνή που θα μπορούσε να την βοηθήσει να πετύχει πολλά πράγματα στην μουσική, όμως για 10 τουλάχιστον χρόνια προσπάθησε με διάφορα τραγούδια χωρίς να καταφέρει να κάνει την διαφορά, εκτός βέβαια από την απήχηση που είχαν 2 από αυτά, η Μάντισσα και το Θα σπάσω κούπες.

Η Eurovision  ήταν μία χρυσή ευκαιρία γι' αυτήν και την εκμεταλλεύτηκε μέχρι εκεί που δεν υπάρχει άκρη.

Παράλληλα όμως κάποιος από το περιβάλλον της είχε την ιδέα να κάνει άνοιγμα στην παράταξη που δεν εκπροσωπεί βέβαια πια την αριστερά, παίρνοντας ανθελληνικές θέσεις, και τονίζοντας την Μουσουλμανική της καταγωγή, δεν ξέρω αν είναι Χριστιανή ή Μουσουλμάνα, αυτό είναι δικαίωμα της, ποτέ όμως δεν μας το έχει πει.

Όλοι αυτοί λατρεύουν τον Αμερικάνικο τρόπο ζωής, η Μαρίνα μάλιστα έχει σπουδάσει εκεί, έχουν σαν όνειρο μία επίσκεψη τους εκεί, αλλά δεν χάνουν ευκαιρία να μας γράψουν για το πόσο κακοί είναι οι Αμερικανοί, βέβαια το ίδιο κάνουν πια και μεγάλα Αμερικάνικα και Ευρωπαϊκά έντυπα όπου κάποιος συντηρεί ίσως ψυχολογικά τις ανησυχίες τους.

Το πρόσφατο βίντεο για το νέο της τραγούδι, είναι μία ακόμα μαχαιριά στην Ελλάδα γιατί σαφώς αφήνει αιχμές για το ότι χάνονται τόσες ψυχές παράνομων μεταναστών στις θάλασσες της Μεσογείου, σαν να μας λέει ότι οι Ευρωπαϊκές χώρες πρέπει να στέλνουν αεροπλάνα στην Αφρική για να παραλαμβάνουν όσους θέλουν να έλθουν στην Ευρώπη.

Αυτή η άποψη δεν έχει πια και πολλούς φίλους σε Ευρώπη και Αμερική, έχει όμως σχεδόν σε όλα τα Ελληνικά ΜΜΕ τα οποία δεν χάνουν ευκαιρία να υποστηρίξουν θέσεις οι οποίες είναι αντίθετες με αυτές που έχει υιοθετήσει η Ευρωπαϊκή ένωση.

Αυτοί που την υποστηρίζουν είναι στην πραγματικότητα οι νέοι δεξιοί, πρώην αριστεροί (τώρα είναι μόνο στον χαρακτηρισμό τους) οι οποίοι με την συμπεριφορά τους έχουν οδηγήσει στην εντυπωσιακή η άνοδο της δεξιάς σε όλο τον πλανήτη. και προσπαθούν με τρικ να πείσουν πχ ότι νίκησε στην Γαλλία το κόμμα του Μελανσόν με 7%.

Οι τραγουδιστές που εκμεταλλεύονται τα δημοκρατικά συναισθήματα των Ελλήνων για να κάνουν επιτυχία και ειδικά για να έχουν κόσμο στις συναυλίες τους είναι πραγματικά αξιολύπητοι γιατί που ήταν η Σάττι με πολιτικές θέσεις πριν την Eurovision;

Ωραία τα τραγούδια της αλλά ας αφήσει ήσυχη την Ελλάδα, σεβασμός στις σχέσεις της με το Ισλάμ, αλλά αν της αρέσει καλύτερα αυτός ο τρόπος ζωής θα έπρεπε να επιλέξει άλλους δρόμους.

Στο κάτω κάτω ας μας πει γι' αυτά που γίνονται στο Σουδάν και είναι σημαντικά για την πορεία της χώρας που βασανίζεται εδώ και χρόνια.

Δεν λέμε να μείνει στην μουσική, ας λέει ό,τι θέλει, όχι όμως συνέχεια αντιδυτική προπαγάνδα. 

Video Url