Γεωργιάδης, Πολάκης στην ουσία μας λένε να μένουμε ανασφάλιστοι και κυβέρνηση και αντιπολίτευση να μην πληρώνουμε φόρους

Άλλος ένα 'πόλεμος' μεταξύ Γεωργιάδη και Πολάκη που διεκδικούν ο ένας από τον άλλο το ποιος επέβαλε το να μην πληρώνουν οι ανασφάλιστοι τις ιατρικές υπηρεσίες και να έχουν πλήρη ιατρική και φαρμακευτική κάλυψη.

Αφού ισχύει αυτό δεν είναι μάταιο να πληρώνουν όλοι οι υπόλοιποι; αφού έτσι κι αλλιώς θα έχουν κάλυψη γιατί να πληρώνουν ασφάλιστρα στον ΕΟΠΥ.

Κανείς βέβαια δεν θα ήθελε αυτοί οι άνθρωποι να αφεθούν στην τύχη τους και να μην έχουν κάλυψη, όμως μόλις τελειώνει η θεραπεία και εξέταση τους να τους δίνετε ο λογαριασμός και να τον εξοφλούν με ότι περιουσιακά στοιχεία έχουν εκτός βέβαια και αν είναι άποροι.

Το ίδιο και με αυτούς οι οποίοι δηλώνουν ελάχιστο φόρο, όλα τα κόμματα και η κυβέρνηση τους υπερασπίζονται και είναι υπέρ του να μην πληρώνουν, οι περισσότεροι μάλιστα παίρνουν και επιδόματα.

Πρόσφατα σε εγκύκλιο του υπουργείου μόνο το 10% των ελεύθερων επαγγελματιών ζήτησε να ελεγχθεί για όσα τους καλούσε το κράτος να πληρώσουν βάσει των τεκμηρίων, το υπόλοιπο 90% δέχθηκε να πληρώσει, κι όμως η κυβέρνηση θα αλλάξει τον νόμο και η αντιπολίτευση στην ουσία ζητάει να μην πληρώνουν τίποτα.

Δεν είναι τυχαίο που είμαστε ένα από τα πιο διεφθαρμένα κράτη, στην Κύπρο τα τροχαία είναι ελάχιστα, έχουν κάμερες παντού και τον έλεγχο έχει αναλάβει ιδιωτική εταιρεία η οποία εισπράττει και τα πρόστιμα, εδώ σκοτώνονται κάθε μέρα επειδή δεν θέλουν τις κάμερες, πολύ μπροστά ο λαός μας και πάντα αγκαλιά με το κράτος.