Όποιο όνομα και να χρησιμοποιήσει ο Eminem παραμένει ζωντανός

The Death of Slim Shady (Coup de Grâce) ο τίτλος του νέου άλμπουμ του Eminem που όπως συμβαίνει συνήθως δεν έχει ιδιαίτερα καλές κριτικές, τα περισσότερα από τα μέσα το πολεμούν γιατί όπως κάνει σχεδόν πάντα δεν είναι ιδιαίτερα φιλικός με τις αναφορές του στο γυναικείο φύλο, ενώ δεν λείπουν και τα ομοφοβικά του, όπως τα χαρακτηρίζουν  σχόλια κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα τους κριτικούς που ακολουθούν εδώ και χρόνια την νέα τάξη πραγμάτων.

Ο Eminem βέβαια στηρίζεται στο κοινό του και πάντα τα καταφέρνει αν και είναι πια 52 ετών, όσο ήταν δηλαδή όταν ο Sinatra έκανε τις τελευταίες επιτυχίες του με το Strangers In The Night και το Something Stupid.

H αλήθεια είναι ότι το άλμπουμ του Eminem .δεν έχει την δυναμική που είχε στο παρελθόν, άλλωστε όλο το χιπ χοπ, όπου δεν υπάρχουν σάμπλινγκ, είναι ανύπαρκτο. Κι εδώ ξεχωρίζουν το Houdini βασισμένο στο Abracadabra, το Somebody Save Me με σάμπλινγκ το Save Me του Jerry Roll ένα όμορφο τραγούδι που το 'τσίμπησε' ο Eminem, η συμμετοχή της Skylar Grey που είναι αυτή που του έγραψε το Love The Way You Lie την τεράστια επιτυχία με την Rihanna και οι συμμετοχές των  Dem Jointz, Jid, Bizarre,  BabyTron, Big Sean και Ez Mil.

Τα χρόνια περνάνε και οι ράπερς ίσως θα είναι δύσκολο μεγαλώνοντας να ακολουθούν τους ίδιους ρυθμούς, προς το παρόν ο Eminem τα καταφέρνει.

Video Url