Οι Έλληνες είναι θυμωμένοι με την ακρίβεια, ξεσπούν με τριήμερα στα νησιά μας

Όλες τις μέρες της εβδομάδας οι δρόμοι που οδηγούν σε λιμάνια και αεροδρόμια έχουν υπερβολική κίνηση, τα νησιά μας δεν έχουν αρκετό νερό για να τροφοδοτήσουν όλους αυτούς που εύκολα μεταβαίνουν στα νησιά πληρώνοντας υπερβολικά υψηλό κόμιστρο σε σχέση με τον βασικό μισθό, η κίνηση στους δρόμους θυμίζει πρωινά στο Λος Άντζελες όπου η βενζίνη έχει ίσως και 5 φορές φθηνότερα, παρά το γεγονός ότι οι μισθοί εκεί είναι συχνά και 7 φορές επάνω σε σχέση με την Ελλάδα.

Τελικά ποιοι είναι αυτοί οι αγανακτισμένοι, μάλλον οπαδοί του Κασσελάκη που πάει μια φορά τον μήνα στην Αμερική και αγνοεί το κοινό τα πραγματικά του οικονομικά στοιχεία, ακριβώς όπως και αρκετοί Έλληνες, πολιτικοί και απλοί πολίτες, από όλα τα κόμματα. Ένα είναι το κόμμα στην Ελλάδα, το κόμμα του δεν πληρώνω, αφού τα δημοσιοοικονομικά τα καλύπτουν με τους φόρους τους οι απλοί μισθωτοί.

Αντίθετοι με το φορολογικό νομοσχέδιο οι Έλληνες Ελεύθεροι επαγγελματίες, ελάχιστοι όμως δέχθηκαν να ελεγχθούν, προτίμησαν να πληρώσουν, αυτή είναι η Ελλάδα και οι περισσότεροι το απολαμβάνουν.