Εδώ και χρόνια το αγαπημένο κόμμα του Έλληνα είναι η τσέπη του

Ας μην έχουμε αυταπάτες, ο Ανδρέας Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ άλλαξαν για πάντα ίσως το DNA του Έλληνα που ψηφίζει πια με γνώμονα το ποιος θα βοηθήσει περισσότερο την τσέπη του, θα τον αφήσει ελεύθερο να φοροδιαφεύγει και θα του δίνει παροχές τις οποίες στην ουσία το πιθανότερο είναι να μην τις δικαιούται.

Η συγκυβέρνηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ η οποία με τις οδηγίες τήρησε τα μνημόνια, μείωσε τα εισοδήματα πολλών Ελλήνων το πλήρωσε ακριβά και είναι μεγάλη επιτυχία της ΝΔ που κατάφερε να ανακάμψει, κάτι το οποίο σε μεγάλο ποσοστό το οφείλει στον Μητσοτάκη.

Ο ΣΥΡΙΖΑ εξελέγη με την προοπτική να αποκαταστήσει  τις μειώσεις του εισοδήματος, όμως μείωσε ακόμα περισσότερο τα εισοδήματα της μεσαίας τάξης και το πλήρωσε με σημαντική πτώση.

Ο Κασσελάκης σαν νέος Τσίπρας και αφού δεν έχει τίποτα να χάσει, τάζει πολλά και ο κόσμος ανταποκρίνεται και θα τον εμπιστευθεί σε υπερβολικό βαθμό για έναν ουρανοκατέβατο που αποφάσισε να γίνει πολιτικός και κατάφερε να κάνει τους οπαδούς ενός κόμματος όπως ο ΣΥΡΙΖΑ να προδώσουν τις ιδέες τους και να απαξιώσουν την ιστορία τους που λογική της εξέλιξη είναι η Νέα Αριστερά και να ακολουθήσουν το One Man Show του Κασσελάκη που έχει το χάρισμα της επικοινωνίας.  

Όλοι αυτοί οι οποίοι θέλουν να εκλέξουν τον Κασσελάκη, να διώξουν τον Μητσοτάκη, να ξαναφέρουν το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, ψάχνουν διέξοδο στα ακροδεξιά ή ψευτοαριστερά κόμματα, στην ουσία θέλουν ένα πράγμα, 'Τα λεφτά τους πίσω' κάτι το οποίο κανένα κόμμα δεν θα τους κάνει ποτέ, αυτό είναι το παιχνίδι σε παγκόσμιο επίπεδο.

Όλοι μπορούσαν να ψηφίσουν με επιστολική ψήφο για να πραγματοποιηθεί η επιθυμία τους, δεν το έκαναν, γιατί κι αυτοί ξέρουν στην ουσία ότι το πουλάκι πέταξε.