Αν πάρει πάνω από 16% ο Κασσελάκης θα αφήσει 'ορφανό' το ΣΥΡΙΖΑ και θα του αλλάξει όνομα

Οι ενδείξεις είναι ότι ο Κασσελάκης θα καταφέρει να πάρει τέτοιο ποσοστό στις επικείμενες εκλογές ώστε εκτός από τον Ελληνικό γάμο του με το σύντροφό του,  θα παντρευτεί οριστικά τον ΣΥΡΙΖΑ και ενδεχομένως θα του αλλάξει όνομα.

Η Νέα αριστερά μέχρι στιγμής δεν δείχνει να ανταποκρίνεται στο ιστορικό των στελεχών της και δεν είναι  σίγουρο ότι θα εκλέξει έστω ένα Ευρωβουλευτή.

Από την άλλη ένας άγνωστος μέχρι χθες και όχι πολιτικός, αλλά ούτε και τίποτα συγκεκριμένο δείχνει ότι καταφέρνει να γίνει ένας πολιτικός ηγέτης που θα διεκδικήσει πολλά στο μέλλον.

Η επιτυχία του θα εξαρτηθεί βέβαια και από το αν θα κατέβει σαν υποψήφιος αρχηγός κόμματος κάποιος τραγουδιστής, ηθοποιός , αθλητής ή τηλεοπτική περσόνα, γιατί ο ώριμος Ελληνικός λαός θα τον ξεχωρίσει αμέσως, όπως ξεχώρισε τον Κασσελάκη και έθεσε στα αζήτητα τους χθεσινούς ήρωες της μοντέρνας αριστεράς του ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν είναι ίσως τυχαίο το ότι ο Κασσελάκης διεκδικεί το ποσοστό που είχε πάρει ο Τσίπρας, χωρίς να έχει αυτούς που έφυγαν και που λογικά εκπροσωπούσαν ένα σημαντικό ποσοστό και με τον Πλλάλη και τον Παππά να μην ασχολούνται ιδιαίτερα σαν να θέλουν να εξαφανισθεί ο παραδοσιακός ΣΥΡΙΖΑ που ξέραμε.

Χώρες σαν την Ελλάδα όμως έχουν ανάγκη ένα αριστερό κόμμα και όχι τα σώου του Κασσελάκη στις τηλεοπτικές εκπομπές και τις διάφορες πόλεις που επισκέπτεται.

Όμως αυτή είναι η νέα τάξη πραγμάτων και η παραδοσιακή πολιτική δείχνει να περνάει στο περιθώριο, το έχουν περάσει αυτό το στάδιο και άλλες χώρες, ο Κασσελάκης θα καταφέρει να εξαφανίσει τον ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ δείχνει ότι είναι πραγματικά ικανοποιημένη αφού θα έχει σαν αντίπαλο έναν πολιτικό που δεν έχει και πολλές ιδεολογικές διαφορές μαζί της. Θα το δούμε αυτό περισσότερο μετά τις εκλογές.

Ακόμα περισσότερο αστείο είναι το πόσο αρέσει ο Στέφανος στις γυναίκες και αν δεν είναι αστείο, λίγο περίεργο είναι.