Taylor Swift : Πως επανέφερε στην επικαιρότητα ένα τραγούδι του 2000

©Instagram/ taylorswift

Μέσα από την επανεκτέλεση της Swift το τραγούδι απέκτησε μια δεύτερη νεότητα

Κατά καιρούς η πιο δημοφιλής καλλιτέχνιδα της εποχής μας, Taylor Swift, έχει αφιερώσει χρόνο στις διασκευές που φέρνουν ξανά στην επικαιρότητα παλαιότερες επιτυχίες. Χαρακτηριστικά παραδείγματα είναι τα You Oughta Know της Alanis Morissette, το Someone Like You της Adele, αλλά και το Jenny from the Block της Jennifer Lopez. Το ίδιο κατάφερε και με ένα τραγούδι που υπήρξε μεγάλη επιτυχία στις αρχές της δεκαετίας του 2000.

Το "The Middle" έγινε το μοναδικό singe των Jimmy Eat World που μπήκε στο top 40. Ανέβηκε στο Νο. 5 του Billboard Hot 100, παραμένοντας στα charts για 33 εβδομάδες. Το κομμάτι εμφανίστηκε στο άλμπουμ Bleed American, το οποίο σημείωσε αξιόλογες πωλήσεις, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως κυκλοφόρησε με αυτό τον τίτλο και λίγο μετά από τις επιθέσεις της 11ης Σεπεμβρίου. Λίγα χρόνια αργότερα είχαν αντίστοιχη επιτυχία με το τραγούδι Pain, ενώ μέχρι σήμερα διατηρούν τη βάση των οπαδών τους με συχνές κυκλοφορίες και περιοδείες.

Θυμηθείτε εδώ το The Middle :
 

 

Αρκούσε μια διαφήμιση της Apple Music στην οποία η Taylor Swift δήλωσε πως αγαπούσε αυτό το τραγούδι στο γυμνάσιο, αποδίδοντας το. Το τραγούδι έγινε αμέσως viral, και μια ολόκληρη νέα γενιά το γνώρισε μέσω της αγαπημένης καλλιτέχνιδας τους. Δείτε παρακάτω τη διαφήμιση:
 

Σε συνέντευξη του στο songfacts.com, ο ηγέτης των Jimmy Eat World, Jim Adkins, δήλωσε πως :

«Νομίζω ότι το νούμερο ένα κομπλιμέντο για έναν μουσικό είναι όταν κάποιος μπαίνει στον κόπο να αφιερώσει χρόνο για να καθίσει με τη δουλειά σου και να κάνει πραγματικά τη συναισθηματική επένδυση για να την κάνει δική του. Και το γεγονός ότι ένα τραγούδι όπως το «The Middle», κάτι που είναι εκεί έξω περισσότερα από 15 χρόνια τώρα, εξακολουθεί να συνδέεται με τον κόσμο και να βρίσκει ακόμα κοινό, είναι ένα συγκλονιστικό κομπλιμέντο».