Lexi Jones : Η κόρη των David Bowie και Iman

Lexi Jones Instagram
Photo @ Lexi Jones, Instagram

Όλα όσα χρειάζεται να γνωρίζετε για την κόρη του διάσημου ζευγαριού

Ο σπουδαίος καλλιτέχνης και το διάσημο μοντέλο γνωρίστηκαν σε ένα ραντεβού στα τυφλά στο Λος Άντζελες το 1990. Σύμφωνα με τον Bowie, ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Το ζευγάρι παντρεύτηκε στη Φλωρεντία το 1992, ενώ η κόρη τους Lexi γεννήθηκε το 2000. Ο Iman και ο Bowie (David Jones το πραγματικό του όνομα) ήταν μαζί για 24 χρόνια, πριν ο καλλιτέχνης ηττηθεί από τον καρκίνο το 2016. Συνήθως δεν μιλούσαν για την κόρη τους σε συνεντεύξεις, ωστόσο μοιράστηκαν κάποιες στιγμές της, λίγο μετά τη γέννησή της. Μιλώντας ως γονείς για την «πρώτη και τελευταία συνέντευξη» του Lexi. 

Σήμερα η Lexi Jones, η Alexandria Zahra Jones όπως είναι το πλήρες όνομα της, έχει έναν ιδιαίτερο λογαριασμό στο Instagram όπου και μοιράζεται τα έργα της. Η καλλιτέχνιδα κόρη του ζευγαριού προβάλλει έντονα χρώματα στα έργα της, ενώ συνεργάζεται με οίκους για εκτύπωση σε σημειωματάρια, ρούχα και τσάντες. Όπως θα πει χαρακτηριστικά : «Η τέχνη ήταν ένας βράχος στη ζωή μου από όσο θυμάμαι τον εαυτό μου. Έκανα μαθήματα ως παιδί... Ωστόσο, δεν ασχολήθηκα πιο σοβαρά με την τέχνη και δεν είχα αρχίσει να βρίσκω το στυλ μου, παρά όταν ήμουν στα μέσα της εφηβείας μου. Ανέπτυξα ένα βαθύτερο πάθος και ήξερα ότι ήθελα να δημιουργήσω και να μοιραστώ τα έργα μου με σκοπό να εμπνεύσω και να ωθήσω άλλους. Η τέχνη μπορεί να προκαλέσει τόσα πολλά συναισθήματα, ερωτήσεις και αντιδράσεις, κάτι που προσωπικά πιστεύω ότι είναι απίστευτα ισχυρό».

Δείτε εδώ τα έργα της : https://www.alexandriazahrajones.com/

Lexi Jones Insta.png
Photo by Lexi Jones, Instagram

Αν και η μητέρα της είναι super model, η Lexi δεν σκοπεύει να ακολουθήσει τα βήματά της στην πασαρέλα ή μπροστά στην κάμερα. Είναι μια απόφαση της που η μητέρα της υποστηρίζει. 

Το παρακάτω τατουάζ αναφέρεται φυσικά στο θάνατο του πατέρα της. "1947-2016".

Lexi Jones Instagram