Γιατί η Μαρίνα Σάττι έχει ήδη δικαιώσει την επιλογή της για την Eurovision

Η φετινή επιλογή της ΕΡΤ ήταν από τις πιο ενδεδειγμένες και ήδη ο θόρυβος που έχει δημιουργηθεί για το τραγούδι την δικαιώνει.

Η Μαρίνα είναι μία ταλαντούχα γυναίκα που θα μπορούσε ήδη να είχε κάνει πολλά εκτός Ελλάδας, αλλά δεν υπάρχει λόγος να αναλύσω απόψε γιατί δεν το έκανε στον βαθμό που έπρεπε, απλά για να κάνω τον έξυπνο, όσοι ξέρουν πέντε πράγματα θα έχουν ήδη αξιολογήσει τις δυνατότητες που είχε.

Ποτέ δεν είναι αργά βέβαια, αλλά η Eurovision είναι ένα πανηγυράκι που έχει ημερομηνία λήξης και δεν φημίζεται τελευταία για τα ταλέντα που βοηθάει να γίνουν γνωστά και να παραμείνουν στην επικαιρότητα με εξαίρεση βέβαια  στα τελευταία χρόνια τους Maneskin.

Το τραγούδι προβάλλει την Ελλάδα που θέλουν να δουν οι ξένοι υποψήφιοι τουρίστες και είτε μας αρέσει είτε όχι δεν απέχει και πολύ από την πραγματικότητα.

Ανατολίτικοι ήχοι είναι αυτό που λατρεύουν όλοι οι λαοί και πάνω απ' όλα οι 'Ελληνες που ζουν σε μια χώρα που χωρίζει ανατολή με δύση και μοιραία εκπροσωπεί και τις δύο πλευρές.

Ένα τραγούδι για τηνEurovision δεν είναι εύκολη επιλογή, τα έχουμε δοκιμάσει όλα και το Ζάρι χωρίς να είναι το απόλυτο τραγούδι, πλησιάζει αυτό που θα θέλαμε και εκτός απροόπτου θα προκριθεί στον τελικό. 

Ας μην ξεχνάμε ότι η πολιτική παίζει πια τον πρώτο ρόλο στην ψηφοφορία και η Ελλάδα ενώ δεν απολαμβάνει πια τον οίκτο της δυτικής Ευρώπης λόγω των προβλημάτων στην οικονομία τα οποία θεωρητικά ίσως έχει ξεπεράσει, στον πολιτικό τομέα δεν θα έχει και πολλές συμπάθειες στις χώρες που είναι φιλικές με τους Ρώσους και δεν ανήκουν στο ΝΑΤΟ

Όπως και να έχει για μερικές βραδιές θα ζήσουμε πάλι αυτό που προσφέρει εδώ και χρόνια η Eurovision και δεν έχει σχέση βέβαια με την Πρωτοχρονιάτικη εκδήλωση στην Βιέννη.

Θα είχε τέλος ενδιαφέρον να μας έλεγαν αυτοί που δεν εγκρίνουν το τραγούδι, τι θα ήθελαν να στείλουμε, δηλαδή ποιον καλλιτέχνη.

Video Url