Μόνιμα διχασμένος ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητεί νέα ταυτότητα

Αν τελικά βάλει υποψηφιότητα η Γεροβασίλη το πιθανότερο είναι να έχει την τύχη αυτών που δοκίμασαν να πάρουν την ηγεσία από τον Στέφανο Κασσελάκη ο οποίος δείχνει να ελέγχει πια την μάζα τον ψηφοφόρων η οποία σε κάποιο ποσοστό επηρεάζεται από την ομάδα ΛΟΑΤΚΙ οι οποίοι ειδικά στο Twitter παίζουν μόνοι τους μπάλα και δείχνουν σαν να αποτελούν το 90% της χώρας, ενώ στην πραγματικότητα είναι αυτοί που με το μίσος τους  εναντίον του Μητσοτάκη ρίχνουν τον ΣΥΡΙΖΑ όλο και πιο χαμηλά.

Οι σεξουαλικές επιθέσεις εναντίον του Μητσοτάκη δείχνουν να επανέρχονται στο διαδίκτυο, κάτι που είναι πραγματικά αδικαιολόγητο όπως και να το πάρει κανείς, εκτός βέβαια αν το δει από την γυναικεία πλευρά η οποία χρησιμοποιεί εκφράσεις που εκφράζουν το φύλο της.

Ο Τσίπρας θα καεί οριστικά και μάλλον για πάντα αν υποστηρίξει την Γεροβασίλη και αυτή ηττηθεί. Το μόνο που ίσως μπορεί να κάνει είναι μία πραγματική αυτοκριτική, να παραδεχθεί τα λάθη του και να επενδύσει στο μέλλον της αριστεράς, ανεξάρτητα ενδεχόμενης πρόσκαιρης ήττας από τον Κασσελάκη ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ, γι' αυτό και τον βλέπει με συμπάθεια η ΝΔ.

Μοιραία όπως οδηγείται ο πλανήτης, αργά η γρήγορα η αριστερά θα επιστρέψει, είναι μονόδρομος, βλέπουμε ότι ακόμα και η Αμερική πάει πιο αριστερά και αν εκλεγεί ο Τραμπ, αυτό θα γίνει πιο έντονο μετά τις πρώτες αντιδράσεις . 

Αν βάλλει υποψηφιότητα και ηττηθεί η Γεροβασίλη θα μένουν μόνο οι Πολάκης, Παππάς και Τεμπονέρας, δεν μπορεί να τους φάει όλους μαζί ο Κασσελάκης, αλλά αν κερδίσει την Γεροβασίλη θα γίνουν όλοι τα σκυλάκια του και θα τους κάνει ό,τι θέλει, αυτό βέβαια θα σημαίνει την οριστική διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ.

Όπως είναι σήμερα τα πράγματα η μόνη λύση δείχνει να είναι η επιστροφή της Νέας Αριστεράς, αλλά και της Κωνσταντοπούλου η οποία είναι η μόνη η οποία δεν έχει ακόμα καεί από τον χώρο της αριστεράς και θα μπορούσε να αναλάβει την διεκδίκηση της ηγεσίας σαν αντι-Κασσελάκη, αλλά κανείς δεν την θέλει και θα αργοπεθαίνει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο Φάμελλος επίσης θα ήταν μία τίμια και σωστή λύση, αλλά πως αυτός ο λογικός άνθρωπος να ηγηθεί ενός κόμματος του οποίου αρκετοί οπαδοί κοιμούνται και ξυπνούν με το γ Μητσοτάκη; θα χρειασθεί χρόνο, αλλά αυτήν την αριστερά θέλουν οι πολλοί, μια λογική και όχι πια φανατική προσηλωμένη στον εμφύλιο.