Γιατί αγαπούν όλοι να μισούν τον Μητσοτάκη με τον οποίο δεν θέλουν να χωρίσουν;

Πρώτος και καλύτερος τον αγαπάει ο Κασσελάκης αφού κατάφερε να ψηφισθεί το νομοσχέδιο που αφορά την παρέα του, ενώ παράλληλα του δίνει άλλοθι παραμονής, αφού όλοι μας λένε ότι είναι ανίκητος, άρα δεν πειράζει που δεν μειώνει την διαφορά ο ΣΥΡΙΖΑ, τι να κάνει, έτσι μάτια μου συμβαίνει.

Τον αγαπούν τα εκατομμύρια που κάθε μήνα εισπράττουν τα επιδόματα τους και ......κάθονται ενώ σε πολλούς τομείς ψάχνουν μάταια χρόνια να βρουν εργαζόμενους.

Τον αγαπούν οι φοιτητές οι οποίοι παίρνουν τα πτυχία τους χωρίς ουσιαστικά να κάνουν τίποτα, καταλήψεις και μόνιμες διακοπές.

Τον αγαπούν όλοι οι μεγάλοι επιχειρηματικοί όμιλοι οι οποίοι αυξάνουν συνέχεια τα κέρδη τους και αντί να ζητήσει κάποιος από την αντιπολίτευση να αυξηθούν οι φόροι, αυτοί ζητάνε να μειωθούν, λες και αν μειωθούν θα κερδίσει τίποτα ο απλός καταναλωτής.

Τον αγαπούν οι δημόσιοι υπάλληλοι τους οποίους ποτέ δεν ενοχλεί, ενώ τους έδωσε και αύξηση.

Τον αγαπούν οι 5 οικογένειες που ελέγχουν τα πάντα, αν και μέσω μερικών από τα ΜΜΕ που ελέγχουν κάπου κάπου για τα μάτια του κόσμου γκρινιάζουν και λίγο.

Τον αγαπούν με πάθος όσοι ασχολούνται με τον τουριστικό τομέα, το 2022 και 2023 η χώρα είχε ρεκόρ τουριστών και όμως αυτοί κατάφεραν να δηλώσουν πιο λίγα έσοδα από το 2013! ενώ οι μεγάλες ξενοδοχιακές μονάδες είχαν άνοδο στα κέρδη 30 με 35%, πώς γίνεται τώρα αυτό είναι μαγική εικόνα που θα έπρεπε να μας την εξηγήσει ο υπουργός των οικονομικών. 

Αυτοί που μάλλον τον αγαπά λιγότερο θα πρέπει να είναι οι υπάλληλοι της μεσαίας τάξης τους οποίους όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ κοντεύει να τους κάνει φτωχούς.

Δεν τον αγαπούν βέβαια και οι Συριζαίοι που τους πήρε την μπουκιά από το στόμα και δεν μπορούν πια να δώσουν τροφή στα δικά τους δικά τους παιδιά.

Για το ΠΑΣΟΚ βέβαια είναι μία δικαιολογία η παρουσία του για να δικαιολογήσει την ανυπαρξία του σαν αντιπολίτευση.